Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaista nestvarno

VIDEO Kladioničar izgubio milijune dolara u ludoj okladi: 'Prebolio sam to za pet sekundi'

Screenshot twitter
11.01.2023.
u 11:04

71-godšnji Jim osvojio je skoro 75 milijuna dolara, a sada je doživio veliki financijski gubitak

Jim McIngvale je u žižu javnosti dospio kada je osvojio gotovo 75 milijuna dolara jer se kladio da će njegova omiljena baseball momčad Houston osvojiti naslov prvaka. Ipak, ovaj 71-godišnji vremešni gospodin nedavno je izgubio veliki novac, točnije tri milijuna dolara  kladeći se na Texas Christian University u NCAA finalu. Novac je rasporedio na dva listića, ali mu nijedan nije prošao jer je Georgia University slavio s uvjerljivih 65:7. 

Međutim, vlasnik salona namještaja nije previše žalio je jer posjeduje 350 milijuna dolara, pa mu nije problem odvojiti koji milijun na sportsko klađenje. 

- Treba mi pet sekundi da ovo prebolim. Već se veselim sljedećoj avanturi. Kockar mora biti otporan na emocije, mora znati da će dosta puta pasti. Pregrupirat ćemo se, i dalje ispočetka - poručio je neopterećeni McIngvale.

Ipak, nije sve propalo, jedan raniji listić mu je i dalj 'živ', radi se o okladi da će će košarkaška momčad Houston Universityja osvojiti NCAA naslov. Uložio je na to milijun dolara u vrijeme dok je tečaj iznosio 8,00. Houston je trenutačno vodeći, a popularni Mattres Mack je podebljao ulog te uložio dodatnih milijun i pol dolara. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije