Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOVA MAJSTORE

VIDEO Kakva večer za Hrvate: Pogledajte golčinu Kovačića u pobjedi Chelsea

Premier League - Leicester City v Chelsea
Foto: Toby Melville/REUTERS
1/3
Autori: Vecernji.hr, Hina
11.03.2023.
u 19:03

Chelsea je 10. na ljestvici sa 37 bodova, dok je Leicester pao na 16. poziciju sa 24 boda.

Hrvatski nogometni reprezentativac Mateo Kovačić odigrao je čitavu utakmicu u ulozi kapetana Chelseaja te je bio strijelac posljednjeg pogotka u 3-1 (2-1) gostujućoj pobjedi protiv Leicester Cityja u susretu 27. kola engleskog prvenstva.

Kovačić je svoj prvi ovosezonski prvenstveni pogodak postigao u 78. minuti odlično reagiravši u kaznenom prostoru domaćih. Nakon što je Mudrik glavom spustio loptu, Kovačić je utrčao između dvojice braniča Leicestera, ispružio nogu te snažnim udarcem poluškaricama zatresao mrežu.

Chelsea je poveo golom Chilwella u 11. minuti, poravnao je Daka u 39., da bi se vjerojatno ključni trenutak utakmice dogodio u petoj minuti nadoknade prvog poluvremena kada je Havertz sjajno reagirao na proigravanje Fernandeza i lobao domaćeg vratara za vodstvo "plavih" od 2-1.

Soccer Football - Premier League - Leicester City v Chelsea - King Power Stadium, Leicester, Britain - March 11, 2023 Chelsea's Mateo Kovacic celebrates scoring their third goal Action Images via Reuters/Andrew Boyers EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details. Photo: Andrew Boyers/REUTERS
Foto: Andrew Boyers/REUTERS

Chelsea je 10. na ljestvici sa 37 bodova, dok je Leicester pao na 16. poziciju sa 24 boda.

>> GOL POGLEDAJTE OVDJE

Ivan Perišić ostao je na klupi Tottenham Hotspura koji je na svom terenu nadigrao Nottingham Forest sa 3-1 (2-0). Domaće je s dva gola u prvom poluvremenu ka pobjedi usmjerio kapetan Kane (19, 35-11m), na 3-0 povisio je Son (62), da bi Worrall (81) tek ublažio poraz gostiju. Mogao je Nottingham i do drugog gola, ali je posljednjoj minuti sudačke nadoknade Ayew nije iskoristio kazneni udarac.

Četvrti Tottenham sada ima 48 bodova, jedan manje od trećeg Manchester Uniteda, ali i šest više od petog Liverpoola koji je ranije u subotu izgubio od Bournemoutha sa 0-1 (0-1). Nottingham Forest je 14. sa 26 bodova.

Pobjedu Bournemouthu osigurao je Billing u 28. minuti nakon odličnog prolaska po desnom krilu i dodavanja Ouattare. Liverpool je najbolju priliku za poravnanje propustio u 69. minuti kada Salah nije zabio iz kaznenog udarca.

Ovom pobjedom Bournemuth je skočio na 17. mjesto sa 24 boda, jednim više 18. West Ham Uniteda i 19. Leeds Uniteda koji se nalaze u zoni ispadanja. 

Na čelu je Arsenal sa 63 boda, pet manje ima drugi Manchester City.

 

 

Komentara 2

Avatar MILENIUM Sokol
MILENIUM Sokol
01:47 17.03.2023.

Samo naprijed moji Hrvati ,zivi se samo jednom.Kova se dalje.

TO
ToVuS
21:57 11.03.2023.

Bravo Kova!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije