Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAVIJAČI NEGODUJU

VIDEO Kakav potop za BiH u Zenici! 'Petarda' u mreži u 45 minuta, Ronaldo zabio dva gola

Zenica: BIH i Portugal igraju 8. kolo kvalifikacija za EURO 2024
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/5
16.10.2023.
u 22:02

Nakon što su u svojoj kvalifikacijskoj skupini upisivali poraze od reprezentacija poput Luksemburga i Islanda, nova sramota došla je već nakon 45 minuta igre u Zenici protiv Portugala

Nogometaši reprezentacije Bosne i Hercegovine nisu se proslavili u Kvalifikacijama za Europsko prvenstvo koje se 2024. godine u Njemačkoj.

Nakon što su u svojoj kvalifikacijskoj skupini upisivali poraze od reprezentacija poput Luksemburga i Islanda, nova sramota došla je već nakon 45 minuta igre u Zenici protiv Portugala.

Već u prvom poluvremenu reprezentacija Portugala je došla do vodstva od 5:0 na gostovanju, što je izazvalo nezadovoljstvo domaće publike.

Prva dva pogotka je zabio legendarni Portugalac Cristiano Ronaldo, prvo s bijele točke u petoj minuti susreta, a zatim iz igre u 20 minuti susreta.

Do kraja prvog poluvremena Bosna i Hercegovina je primila još tri pogotka. Bruno Fernandes poentirao je u 25. minuti, Joao Cancelo u 32. te Joao Felix u 41. minuti.

Sve pogotke s utakmice Bosna i Hercegovina - Portugal iz prvog poluvremena kvalifikacijskog susreta za Euro pogledajte OVDJE.

Komentara 4

IS
israel
22:32 16.10.2023.

Popushile muje

Avatar horuk
horuk
23:22 16.10.2023.

Ajde protiv Portugala nije sramota. Al to ne znači da imaju moje simpatije. To je reprezentacija samo jednoga od 3 naroda. Niti su demokratski niti simpatični u bilo kojem smislu.

PE
Pendža
23:22 16.10.2023.

Krivi sport,za njih je hrkljuš!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije