Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vodila i predala

VIDEO Kakav peh: Evo kako se ozlijedila sestra prve tenisačice svijeta

Kristyna Pliškova
Foto: Screenshot
28.07.2017.
u 10:12

Kristýna je u pauzi odlučila maknuti ventilator koji je bio kraj njezine stolice za odmor. To nije bila pametna ideja...

Češka tenisačica Kristýna Plíšková, sestra blizanka prve igračice svijeta Karoline, nakon osvojena tri gema predala je meč Japanki Nao Hibino.

Naime, Čehinja je uvjerljivo krenula u susret osmine finala WTA turnira u Nanchangu. Dvaput je oduzela servis suparnici i povela s 3:0. U pauzi je odlučila maknuti ventilator koji je bio kraj njezine stolice za odmor (trenutak kada se ozlijedila u snimci dolazi nakon 40 sekundi).

To nije bila pametna ideja, jer se u tom trenutku ozlijedila - prst je zapeo u ventilatoru! Očito je jako boljelo kada nije mogla nastaviti dvoboj.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije