Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGUBIO ŽIVCE

VIDEO Jokić divljačkim potezom srušio protivnika, prijeti mu suspenzija: 'Bio je to glup potez'

Foto: Reuters
1/4
09.11.2021.
u 08:58

– Netko mi je pokazao snimku, njegova je glava napravila trzaj nakon guranja i sad mi je žao. Bila je to loša odluka.

Nikola Jokić, unatoč odličnoj predstavi u domaćoj pobjedi Denvera nad Miamijem 113:96, završio je u centru pozornosti zbog brutalnog prekršaja nad Markieffom Morrisom u samoj završnici utakmice.

Naime, svemu je prethodio nesportski prekršaj koji je na njemu napravio Morris, ali Jokić se osvetio na brutalan način te je s leđa žestoko nasrnuo na Morrisa i doslovno ga "složio" na parket gdje se ovaj dulje vrijeme previjao pa čak kratko i napustio utakmicu.

Obojica su isključeni, ali vjerojatnost je da će zbog ovog nepotrebnog incidenta dvije minute i 40 sekundi do kraja već riješene utakmice Jokić morati sjediti neko vrijeme. Liga bi si naštetila da mu progleda kroz prste u trenucima kad vodi politiku koja odbacuje svaku vrstu nasilja.

Foto: Reuters

Jer, koliko god Morris grubo nasrnuo na njega, reakcija nakon toga bila je pretjerana, a i činjenica da košarkaš Heata okrenut leđima nije znao što slijedi. Mogao je uistinu biti teže ozlijeđen.

– Bio je to glup potez. Osjećam se loše. Ne smijem tako reagirati. Mislim da je to bila prljava igra i da sam se morao zaštititi. Netko mi je pokazao snimku, njegova je glava napravila trzaj nakon guranja i sad mi je žao. Bila je to loša odluka – izjavio je nakon utakmice Jokić.

Na taj način Joker je zasjenio fenomenalnu predstavu i prvi "triple-double" sezone. Zabio je 25 poena, a tome dodao 15 skokova i deset asistencija, uz šut 10-14 iz igre.

Uz njega vrlo dobru utakmicu za Denver je odigrao Will Burton (25 poena, šest asistencija i pet skokova), dok je standardno Miami predvodio Jimmy Butler (31 poen, osam asistencija i pet skokova).

Video incidenta pogledajte OVDJE.

Komentara 8

NE
Nenadnbgd
10:22 09.11.2021.

Pa ovaj je prvi udario Jokića koliko vidim a pre toga u par navrata.

AN
anto9
09:27 09.11.2021.

Ovoj braci morris treba zabranit igrat u NBAu, najprgaviji igraci

DM
drazen.muhvic
13:06 09.11.2021.

Da nije uspio u košarci bio bi poput svoje braće...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije