Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ludnica u Turskoj

VIDEO Nogomet ovako nešto ne pamti, jadan onaj koji se tu kladio na gol gosta

Utas Usakspor - Ergene Velimese
Foto: Screenshot
20.01.2020.
u 12:15

Triput je napadač İbrahim Fatih Dilek pokušavao s bijele točke, ali nije išlo

Nogometna bizarnost vikenda ovaj put nam stiže iz Turske. Ako u nedjelju niste pratili tamošnje trećeligaško natjecanje, a sigurni smo da niste, promaknuo vam je nezabilježen uzaludan pokušaj suca Egemena Artuna da pomogne gostima da zabiju pogodak. 

Dosudio je taj muškarac u 90. minuti najstrožu kaznu za gostujuću momčad Ergene Velimese pri rezultatu od 2:0 za Utas Usakspor, pa je i sam u potpunoj nevjerici promatrao razvoj situacije.

Naime, vratar Ersin Aydin obranio je prvi pokušaj napadača İbrahima Fatiha Dileka, no kada se već činilo da će gosti pokušati ponovo nakon izvođenja kornera, prekinuo je Artun igru i golmanu pokazao žuti karton jer je prerano napustio liniju.

Gosti su tako dobili prigodu poentirati iz ponovljenoga udarca s bijele točke, ali Ibrahim Fatih Dilek nije pogodio ni iz drugog pokušaja. Opet je Aydin zaustavio njegov udarac, ali još je jedanput radost domaćih navijača bila kratkoga vijeka.

Pogađate, sudac Artun procijenio je da je opet vratar prekršio isto pravilo nogometne igre, pa je Aydinu pokazao crveni karton i loptu namjestio na jedanaest metara i treći put.

Što će, domaćini su na gol-liniju postavili braniča Leventa Aktuğa, ali je Ibrahim Fatih Dilek dokazao da u njegovu slučaju treća sreća ne vrijedi. 

I Aktug mu je obranio šut, a sudac Artun je tu napokon odustao. Je li samo bio dosljedan pri tumačenju nogometnih pravila ili se kladio na ''oba daju gol'', pogađajte, ali u svakome slučaju u nastavku pogledajte snimku završnice kakvu doista ne pamtimo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije