Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sramotan potez

VIDEO Izbornik Srbije usred utakmice vukao igračicu Norveške

Norveška (1)
Screenshot
06.12.2012.
u 10:35

– To nema veze sa sportom, a dogodilo se čak dva puta. Sulland je prvo bila jako iznenađena, a onda se poprilično naljutila

U utakmici između rukometašica Srbije i Norveške na EP-u koji se igra u Srbiji dogodio se nesvakidašnji potez. Naime, izbornik Srbije Saša Bošković u jednom je trenutku povukao igračicu Norveške za dres kako bi na taj način pomogao svojim rukometašicama. Prvo ju je povukao za dres, a nešto poslije i za ruku, a taj detalj uspjele su uhvatiti i kamere.

– To nema veze sa sportom, a dogodilo se čak dva puta. Sulland je prvo bila jako iznenađena, a onda se poprilično naljutila – otkrio je izbornik Norveške.

No ni taj potez nije mu pomogao, Norvežanke su pobijedile domaćina 28-26 uz tri gola Linn Jorum Sulland.

Ključne riječi

Komentara 32

DU
Deleted user
11:16 06.12.2012.

Selektor Srbije je za ova dva (!) poteza zaslužio doživotnu suspenziju iz rukometa pa da vidimo... Ukratko, netko mora na norveški prevesti: Pošteno, ako ne može drugačije!

CV
crna vrana
11:18 06.12.2012.

Dragi Europljani, vidite li vi s kim smo mi bili prisiljeni živjeti 70 godina !?

BO
bomba
10:56 06.12.2012.

Smiješno što se sve Srbima dozvoljava kad organiziraju neko natjecanje. Sjetimo se kako su gurali Srbiju do finala a na olimpijadi bili normalni i vidjeli smo kvalitetu Srba. Ne može se zaboraviti igrati rukomet za 5 mjeseci a Srbi nana olimpijadi su toliko bili nemoćni jer nisu imali podršku sudaca. Netko kaže navijači ih gurali. Navijači u rukometu mogu pogurati ako si kvalitetan ali ako nisi badava ti navijači. Bez sudaca finale bi se igralo pred polupraznom arenom a to rukometnoj organizaciji nije u interesu i onda je bolje zatvoriti oči sudcima i profitirati financijski.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije