Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTRIGANTO

VIDEO Izašla snimka na kojoj kandidat za čelnika Dinama kaže: Bilo bi dobro da Hajduk bude prvak, ali...

Screenshot Youtube
11.02.2024.
u 20:23

Isplivala je i jedna snimka na kojoj Barić mlađi je dao vrlo intrigantnu izjavu dok je bio gost podcasta Bauštela.hr.

Drugog ožujka ove godine bit će vrlo važan dan za zagrebački Dinamo. Naime, održat će se prvi demokratski izbori za Dinamovu skupštinu. Prema zasad dostupnim informacijama, postojat će barem dvije liste. Jednu - Dinamovo proljeće, koja ima podršku Bad Blue Boysa i većine navijača koji su se zalagali za demokratizaciju Dinama - predvodi legenda kluba Velimir Zajec, a drugu Otto Barić mlađi.

GALERIJA Gorica i RIjeka odigrali najluđu utakmicu sezone

1/8

Isplivala je i jedna snimka na kojoj Barić mlađi je dao vrlo intrigantnu izjavu dok je bio gost podcasta Bauštela.hr. U razgovoru o hrvatskom nogometu poručio je slijedeće...

- Hajduk? Ja cijenim svaki klub koji igra dobar nogomet. To je potpuna hereza, ali ja mislim da bi za hrvatski nogomet bilo dobro da Hajduk bude prvak ove ili sljedeće godine, čisto da se malo osjeti. Iako mislim da se to neće dogoditi - rekao je Barić mlađi. 

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, Otto Barić mlađi je sin pokojnog hrvatskog trenera i bivšeg izbornika vatrenih Otte Barića, a po zanimanju je arhitekt i kao glavni strateški cilj kluba naveo je izgradnja novog Dinamovog stadiona. 

 

Ključne riječi

Komentara 13

BS
Blue_shirt
20:49 11.02.2024.

Ovakvu medijsku paljbu kontra nisam nigdje jos vidio. Mozda kontra Stimca od unh... Sutra idem produziti clanarinu i glasati za Otteka juniora ssmo u inat medijskom pritisku dtsm.

AN
Antonio1952
20:48 11.02.2024.

Dinamo ove godine ovakvom igrom moze biti treci ako Osijek ne bude bolji u nastavku prvenstva.

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
20:29 11.02.2024.

To misle svi članovi Skupštine Dinama i Upravni odbor. Tvornice radnicima!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije