Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT NA DERBIJU

VIDEO Izašla snimka koja otkriva cijeli kaos na Opus Areni. Evo kako je Ristovski udario igrača Osijeka

Osijek i Dinamo sastali se u 25. kolu SuperSport HNL-a
Borna Jaksic/PIXSELL
04.03.2024.
u 15:03

Krenulo je naguravanje i kaos, sudac Igor Pajač smirivao je igrače, a u tom kaosu Stefan Ristovski udario je osječkog veznjaka Darka Nejašmića i prošao bez ikakve kazne.

U derbiju 25. kola SuperSport HNL-a Osijek i Dinamo na Opus Areni pred 11.450 gledatelja odigrali su 1-1. Osijek je poveo u 26. minuti golom Domagoja Bukvića, a izjednačio je Sandro Kulenović u četvrtoj minuti nadoknade. Nakon utakmice internetskim bespućima dijeli se sporna situacija. 

GALERIJA Osijek i Dinamo odigrali neriješeno u derbiju

Osijek i Dinamo sastali se u 25. kolu SuperSport HNL-a
1/8

Nakon završenog derbi susreta, Rijeka vodi na ljestvici SuperSport HNL-a s 53 boda, Hajduk ima bod manje, dok je Dinamo treći s 48 bodova i susretom manje. Osijek na četvrtom mjestu ima 36 bodova.

O čemu je riječ? U 87. minuti susreta nakon duela Ramona Miereza i Sandra Kulenovića, zaiskrilo je na terenu između obje momčadi. Krenulo je naguravanje i kaos, sudac Igor Pajač smirivao je igrače, a u tom kaosu Stefan Ristovski udario je osječkog veznjaka Darka Nejašmića i prošao bez ikakve kazne.  Procurila je sada bolja verzija incidenta pred kraj utakmice na Opus Aren, jedan navijač objavio je svoju privatnu snimku koja se nalazi na linku OVDJE.

VEZANI ČLANCI:

Pajač vrlo vjerojatno nije mogao dobro vidjeti tu situaciju, no zato je VAR soba na čelu s Dujom Strukanom mogla reagirati i upozoriti ga na potez makedonskog reprezentativca i braniča Dinama. Prema svemu sudeći, Ristovski je trebao dobiti isključenje, ali to se nije dogodilo.

Ostaje pitanje može li se sjevernomakedonski reprezentativac naknadno kazniti od strane Disciplinske komisije HNS-a, ili će proči ipak nekažnjeno. Dani koji su pred nama će nam dati odgovor...

 

Komentara 5

JA
Jamesbond007
15:52 04.03.2024.

ako je to šamar onda je i Nejašmić njega gutio sa dvije ruke

DE
Dex
22:11 04.03.2024.

ovo veze nema sa šamarima

Avatar LooneyToney
LooneyToney
15:13 04.03.2024.

Pa nije to baš neki šamar, budimo iskreni, više nekakav poluzahvat vrata i glave. Inače, za nesportsko ponašanje, kazne se mogu dodijeljivati i nakon utakmice, koliko je meni poznato.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije