Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UTAKMICA PREKINUTA
Povratak na članak

VIDEO Izašla snimka kako je srušen delegat u derbiju Nexea i Zagreba. Liječnici mu pružali pomoć

Činilo se kako je riječ o bezazlenom sudaru, ali Josić je pao na tlo te mu se odmah počela pružati pomoć. Nakon više od pola sata prekida odlučeno je kako neće biti nastavka utakmice

Komentari 5

Avatar Idler
Idler
09:58 09.04.2024.

Janez ga je i grubo i namjerno zakačil i to je nesporno al ga ziher ni planiral ozljedit. To ga ipak ne oslobađa krivnje.

VL
TO
TomoVinkovićbeatsIMT
18:43 08.04.2024.

Smiješno je da netko ovdje govori o nekom napadu. Ako itko treba biti doživotno suspendiran onda je to ovaj delegat

VL
PE
perodeta
12:24 08.04.2024.

Brutalno ga je uništio, treba manje ovakvih MMA poteza.

VL
BO
Bono1234
06:43 09.04.2024.

A što ti "starci" rade na utakmicama. Imam kolegu koji je 62 godine i isto je delegat. Do kada? Lijepa para se dobije, pa stalno neka savjetovanja sa naravno dnevnicama i putnim troškovima, a bolestan čovjek ne može dobiti putne troškove za liječenje izvan svoga mjesta jer mu je osiguran vlak. Nka se bolestan "drnda" u vlaku.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.