Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNENAĐENJE U PULI

VIDEO Istra u debiju Tramezzanija šokirala Osijek na Drosini i osvojila sva tri boda!

Istra i Osijek sastali se u 22. kolu SuperSport HNL-a
Sasa Miljevic/PIXSELL
10.02.2024.
u 17:18

Istra 1961 i dalje je deveta sa 21 bodom, čak 17 više od zadnjeg Rudeša, a četiri manje od osmog Varaždina, dok je četvrti Osijek ostao na 31 bodu, imaju tri više od pete Lokomotive

Pod vodstvom novog trenera Paola Tramezzanija, nogometaši Istre 1961 u susretu su 22. kola HNL-a na svom terenu svladali Osijek sa 1-0 (1-0). Jedini gol na utakmici postigao je Emanuel Ekong u 43. minuti, a to je Šveđaninu bio prvijenac za Istru.

U dvoboju prožetm pogrešnim dodavanjima i lošim potezima jedini pogodak stigao je upravo nakon katastrofalnih obrambenih reakcija Osječana, a ne kao plod dobre akcije Puljana.

Nakon "glavometa" na 25-ak metara od vrata Osijeka Vuk je poslao visoku loptu u kazneni prostor gostiju, tamo se Jurišić odlučio na građenje iste i čekanje svog vratara da istrči i "pokupi" ju, ali to je učinio vrlo loše pa mu se Ekong prikrao iza leđa i uspio uputiti udarac prema vratima. A Malenica je, pak, ostao na "ničijoj zemlji" i na koncu umjesto lopte "boksanjem" pogodio Ekonga u glavu dok je lopta "ušetala" u praznu mrežu. Pogodak možete pogledati OVDJE.

Unatoč zaostatku, Osječani su u nastavku uspjeli zaprijetiti tek u završnici, najbolju šansu za izjednačenje imali su u 88. minuti kada je Cokaj poslao upotrebljiv ubačaj, ali Almasijev udarac glavom nije bo precizan. 

VEZANI ČLANCI:

U dugotrajnoj sudačkoj nadoknadi Istra je imala priliku i udvostručiti svoje vodstvo, ali je Cokaj s gol-crte blokirao udarac Vuka nakon što su vrata Osječana bila prazna.

Istra 1961 i dalje je deveta sa 21 bodom, čak 17 više od zadnjeg Rudeša, a četiri manje od osmog Varaždina, dok je četvrti Osijek ostao na 31 bodu, imaju tri više od pete Lokomotive.


 
 

Komentara 2

XY
XYZ52
19:39 10.02.2024.

Osujek ulazi u utakmicu bez energije i motivacije, po sistemu lako ćemo. Tko je odgovoran? Svi, od trenera pa redom. Nema place za nerad , plaćati po učinku, treninzi 2-3 puta dnevno, prvi u šest ujutro trčanje uz Dravu nee manje od 8-10 km. Za svaki mjesec napraviti plan kolko tim može I mora sakupiti bodova. Puni učinak, puna plaća i proporcionalno manje. Zekić sprema novi sastanak, kao sindikat I oĉekuje promjene zbog pričanja?

PA
pajokola1
17:29 10.02.2024.

Osijek hitno mora probati dovesti Murića , jer u Os nema tko kreirati šansu, udarac izvan 16 ne postoji, duel igra premekani, loše je to Zeka!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije