Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNI PRIZORI

VIDEO Igrač loptom nokautirao suca! Zamijenio ga je gledatelj

Bundesliga - FC Cologne v 1. FC Heidenheim
Thilo Schmuelgen/REUTERS
27.01.2024.
u 21:14

Ulogu četvrtog suca je preuzeo 32-godišnji Tobias Krull koji igra za šestoligaša MTV Gifhorn. Obukao je sudačku uniformu i stao uz aut-liniju, a susret Wolfsburga i Kolna je završio remijem (1-1)

Malo je reći da je današnja utakmica 19. kola njemačke Bundeslige između Kolna i Wolfsburga bila neobična. Najprije je u 14. minuti susreta nogometaš Kolna Max Finkgrafe ispucao loptu i u glavu pogodio pomoćnog suca Torbena Siwera. Potpuno omamljen, nije mogao nastaviti utakmicu.

Službeni spiker tada je po nalogu delegata preko razglasa poslao poziv prema tribinama kako bi nekom srećom među gledateljima pronašli kvalificiranog suca. Doista, imali su sreće jer je među navijačima bio upravo jedan takav.

VEZANI ČLANCI:

Ulogu četvrtog suca je preuzeo 32-godišnji Tobias Krull koji igra za šestoligaša MTV Gifhorn. Obukao je sudačku uniformu i stao uz aut-liniju. Susret je završio remijem (1-1). Snimku udarca koji je onesposobio suca možete pogledati OVDJE.

VIDEO Klopp objavio svoj odlazak iz Liverpoola

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije