Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dario šarić

VIDEO Hrvatska NBA zvijezda dobila sina: 'Presretan sam! Moj Niko će biti Amerikanac'

Screenshot Twitter
18.10.2022.
u 16:31

Godinu dana je morao pauzirati zbog teške ozljede, ljetos je zaigrao za Hrvatsku na Eurobasketu, sada je spremna za novu NBA sezonu.

Poslije novog debakla hrvatske košarke na Europskom prvenstvu, stigle su i nešto bolje vijesti za našeg ponajboljeg košarkaša Darija Šarića

NBA zvijezda Phoenix Sunsa se potpuno oporavio od ozljede i dočekat će spreman početak nove sezone američkog košarkaškog 'cirkusa'. Veliko motivaciju će sigurno imati i zbog rođenja djeteta, njegova dugogodišnja partnerica Karla Pušeljić je rodila sinčića Niku o kojem je Šarić javno progovorio. 

- Želim zahvaliti klubu što mi je omogućio da prođem cijeli proces rođenja djeteta. Jako sam sretan, osjećam se kao potpuno druga osoba. Pametniji sam, odgovorniji, dijete ti donese drukčije osjećaje - poručio je Darop te otkrio kako se sin rodio u Arizoni:

- Nisam se vraćao kući, sve se dogodilo u Phoenixu. Moj sin će biti Amerikanac, imat će američku putovnicu - rekao je nasmiješeni hrvatski reprezentativac. 

 

 

Standings provided by Sofascore

>> VIDEO: Izjava izbornika Hrvoja Horvata na okupljanju rukometne reprezentacije uoči kvalifikacija za EP 2024.

Komentara 2

LI
LikaDika
17:57 18.10.2022.

Sad barem znamo zasto si lose igrao u Hrvatskoj reprezentaciji.Ak ti je draza amerika nego Hrvatska onda ne trebas vise ni dolaziti ovamo.

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
08:59 19.10.2022.

Šariću, šta ne nastupaš onda za reprezentaciju SAD-a? Ah, da, zaboravio sam - nisi dovoljno dobar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije