Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Joško Gvardiol

VIDEO Gvardiol otkrio tajne svlačionice Cityja, pitanje hrvatske voditeljice posebno ga je nasmijalo

Foto: arenasport/screenshot
1/3
31.01.2024.
u 11:30

Hrvatski reprezentativac dao je veliki intervju za Arenu Sport. Emitirat će se večeras od 20 sati na Areni 4

Hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol dobro se snašao u Manchester Cityju. Svijet je zadivio svojim predstavama na Svjetskom prvenstvu u Kataru 2022., a nakon toga ponude su prštale. Odabrao je Otok i nije pogriješio. U najjačoj ligi svijeta sjajno se snašao, trener Pep Guardiola mu vjeruje, a zadobio je i simpatije navijača. Osim toga u Manchester Cityju mu je i reprezentativni kolega Mateo Kovačić.

Joško je omiljena ličnost u Hrvatskoj, ali i ostatku nogometnog svijeta, a posebno je raspoložen bio u razgovoru s voditeljicom Leonardom Pavić u sklopu velikog intervjua kojeg je dao za Arenu Sport. Emitirat će se večeras od 20 sati na Areni 4.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leonarda Pavić (@pavicova)

 

U razgovoru je "odao neke tajne" svlačionice građana pa je pričao o tome tko od igrača ne odgovara na poruke.
- Rico Lewis - odgovorio je Joško na to pitanje.

Voditeljica je potom zapitala:
- Je li se izjasnio zašto ignorira? 

- On je još mlad, kao i ja, ali vjerujem da smo mu postali naporni. Tako da sviđa mi se pitanje, ne znam jesam ikad vidio da je poslao poruku. Guardiola nije s nama u grupi ha-ha - kazao je nasmijani Joško koji je vidno dobro raspoložen

Dodajmo da je njegov Manchester City trenutačno treća momčad prvenstvene tablice, a večeras od 20.30 dočekuje Burnley u 22. kolu Premiershipa. Trebao bi zaigrati i Gvardiol. 

Ključne riječi

Komentara 1

LF
Luci_fer
14:52 31.01.2024.

Hrvatska voditeljica, a na Instagramu stavila korisničko ime 'pavicova'... I to dok Rusija vodi rat u Ukrajini. Barem je ona kojoj je hrvatski jezik glavni alat za posao trebala znati i staviti kako je u hrvatskom pravilno - Pavićeva, a ne Pavićova ako je već željela naglasiti pripadnost obitelji. Ne znam koja je fora ili posebnost u tom slijepom praćenju instagramskih trendova da se podliježe čak i toj rusifikaciji vlastitog prezimena. Ovako ispada da joj je prezime rusko Pavićov i da je dodala nastavak -a jer je žensko. Što je najgore one koje su tako povodljivo promijenile prezime misleći da su s tim nešto zanimljive, zapravo samo zatiru svoje hrvatsko porijeklo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije