Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVO OTKRIĆE

VIDEO Grci: Michalis je bio sudionik atenskog kaosa. Nova snimka otkrila da je ubijen palicom?

Atena: Na mjestu gdje je ubijen navijač AEK-a građani ostavljaju svijeće i cvijeće
Foto: ?????????? ???????
1/32
14.08.2023.
u 21:05

Pretpostavka je kako je Michalis također bio sudionik samog sukoba s Boysima, a ne kako se pisalo da je mirno pio kavu u kafiću pokraj Opap Arene.

Dan uoči utakmice na Maksimiru između Dinama i AEK-a grčki su mediji objavili dosad najdetaljniju snimku nereda i trenutak kada je smrtonosno ranjen ubijeni 29-godišnjak Michalis Katsouris. Na snimci se vidi kako je navijač AEK udaren s leđa palicom koja je na sebi imala oštre predmete, a ranije je već poznata iz policijskih spisa.

Na njoj su pronađeni tragovi krvi i ona je navedena kao jedan od predmeta iz sukoba koji je uzet na vještačenje jer se sumnjalo da je potencijalno oružje kojim je ubijen Grk. Grčki mediji pišu kako je preminuli Katsouris nosio plavu majicu te imao motorističku kacigu. Također, tamošnji portali pretpostavljaju je kako je Michalis također bio sudionik samog sukoba s Boysima, a ne kako se pisalo da je mirno pio kavu u kafiću pokraj Opap Arene.

Na snimci se vidi kako ga jedan od napadača stigao i pogodio palicom u podlakticu kada je Michalis pokušao obraniti od udarca. Odmah čim je snimka procurila traje debata o tome je li ga usmrtio pripadnik domaće navijačke skupine ili se radi o nekom drugom.

VEZANI ČLANCI:

Prema jednoj teoriji, riječ je o domaćem huliganu koji ga je zamijenio za pripadnika Bad Blue Boysa zbog plave majice. Snimku iz drugih kuteva možete pogledati i OVDJE

 

 

Komentara 8

Avatar Tomislav_Šubić
Tomislav_Šubić
22:23 14.08.2023.

Lažu, petljaju, namještaju dokaze. Već je i vrapcima na grani jasno da je Grka-antifu s dosjeom ubio drugi Grk. Ali napadi na Hrvate i dalje traju...

Avatar votum
votum
22:03 14.08.2023.

Grci su pošteni. Javit će se njegov kolega AEK huligan i priznati. Samo što nije....

PR
prajdali100
22:45 14.08.2023.

Pa o čemu se više radi? Je li u pitanju nož,letva,palica...Još samo fali da ga je šišmiš pogodio u brišućem letu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije