Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon utakmice s dinamom

VIDEO Funcuti oštro odgovorili na optužbe hajdukovih navijača: 'Za lažove i licemjere s juga...'

Hajduk je pobijedio Šibenik na Poljudu u utakmici 30. kola HT Prve lige
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/3
17.05.2022.
u 21:42

Funcuti su odlučili jednom zauvijek objasniti koga oni preferiraju, a to je - Šibenik. Tako su na svome Facebooku objavili video kako navijaju za svoj klub i uz njega dodali opis

Funcuti su najvatrenija navijačka skupina šibenskog prvoligaša, no ono što im Hajdukovi navijači zamjeraju je naklonjenost više Dinamu, nego li Hajduku kada moraju birati između dva hrvatska najveća kluba. 

Tako su Dinamovi navijači u posljednjem odigranom kolu na Šubićevcu dobili pozdrav i svojih i protivničkih navijača.

Vjerojatno je tome u prilog išla činjenica i da je trener Šibenika, Dean Računica, otvoreno rekao da podržava Hajduk u borbi za titulu i to nakon gola koji je primila upravo njegova momčad. 

No, bilo kako bilo, Funcuti su odlučili jednom zauvijek objasniti koga oni preferiraju, a to je - Šibenik. Tako su na svome Facebooku objavili video kako navijaju za svoj klub i uz njega dodali opis.

- Za lažove i licemjere s juga, iz našeg kopa samo šibenska pisma se čuje, vi plačete jer nismo vaše kuje, za vas smo izdajice i jude, al lokalpatriotizam u ovom gradu se štuje! Ponosno uvijek i zauvijek DRUGO LICE DALMACIJE - napisali su Funcuti na društvenim mrežama. 

 

Komentara 19

ŠU
šunje
22:11 17.05.2022.

svaka čast šibenčani..

Avatar Le-Freak
Le-Freak
22:19 17.05.2022.

Iznenadjenje, ima jedan grad u Dalmaciji gdje se navijaci ne uvlace Torcidi u ... ko ...ce. Postovanje Funcuti!

Avatar razbojnik404
razbojnik404
22:14 17.05.2022.

Neka se Hajduk koncentrira na igranje nogometa. što je zapravo Hajduk ocekivao od navijaca Sibenika? Da izazovu incidente, tucnjave, nerede ili jos nesto vise od toga? Kad se koncentriraju samo na igranje nogometa - mislim da u slijedećih 16 godinaa mogu mozda cak biti i prvaci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije