Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKVA STRAST
Povratak na članak

VIDEO Evo zašto Luka Modrić i u 35. godini igra fenomenalno u Madridu

Odgovor vjerojatno možete pronaći u njegovom entuzijazmu na treningu Real Madrida gdje je asistenciju i pogodak proslavio s jakim i nevjerojatno simpatičnim entuzijazmom.

Komentari 4

DH
dalibor.hren
11:50 19.12.2020.

Nije mi jasno (vjerojatno sam bedast) zbog čega svaki članak o Modriću počinje njegovim godinama, životnom dobi???? Bilo bi normalno da gledate kvalitetu, a ne životnu dob! Svi, baš svi, u svojem su poslu, bez obzira na godine, ili odlični, ili osrednji, ili loši...

VL
DU
Deleted user
06:26 20.12.2020.

Kapa dolje majstore. Ugledati se trebaju naši mladi ljudi u ovog čovjeka. Mnogo se može postići radom i trudom, a ne razmišljanjem što će nam netko dati, kako "sisati" državu.

VL
Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
15:07 19.12.2020.

Bravo Luka!

VL
Avatar KiM
KiM
15:44 20.12.2020.

A nicega se ne sjeca???

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.