Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČUDESNO

VIDEO Epska scena u Rimu. Jose Mourinho ovim je potezom natjerao 70 tisuća navijača u delirij

Arena Sport / Screenshot
21.04.2023.
u 08:28

Ekscentrični Portugalac postao je bog u prijestolnici nakon osvajanja Konferencijske lige prošle sezone

Nogometaši Rome posljednji su polufinalisti Europske lige, oni su u uzvratnom susretu četvrtfinala na svom terenu svladali Feyenoord s 4-1 nakon produžetka i tako nadoknadili poraz 0-1 iz prve utakmice u Rotterdamu. Nakon 90 minuta igre u Rimu rezultat je 2-1 za Romu. Spinazzola je u 60. minuti pogodio za prednost Rome, Paixao je u 80. minuti poravnao udarcem glavom nakon lijepe akcije, a domaće je ispadanja spasio Dybalsa u 89. minuti kada je primio loptu na šest metara od vrata i uspio se okrenuti te zatresti mrežu.

U produžetku je El Shaarawy u 101. minuti iskoristio odlično prizemno ubacivanje Abrahama za 3-1, a u 109. minuti kapetan Pellegrini natrčao je na odbijanac nakon što je Bijlow obranio udarac Abrahama i pospremio loptu u mrežu.

Prošle sezone Roma i Feyenoord igrali su u prvom finalu Konferencijske lige, a i tada je kao pobjednik izašao talijanski sastav.

Roma će u polufinalu igrati protiv Bayera iz Leverkusena koji je kao gost u Bruxellesu svladao belgijski Union. A poseban show priredio je karizmatični Jose Mourinho koji je u stilu Miše Kovača dizao publiku na noge, njih oko 70 tisuća. 

Neposredno prije završetka sudačke nadoknade produžetaka ustao je s klupe i raširio ruke okrenut prema tribinama. Prepuni Olimpico eruptirao je zbog tog poteza pa je  70 tisuća ljudi klicalo u deliriju na samo jedan potez portugalskog trenera. 

Video možete pogledati OVDJE

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije