Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRASAN POTEZ

VIDEO Engleska bruji o sjajnoj gesti Kovačića kojom je oduševio navijača Chelseaja

Tik Tok screenshot
07.05.2023.
u 11:50

Chelsea je gostovao kod Bournemoutha za vikend, a vatreni je usrećio jednog mladića

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić u subotu je proslavio 29. rođendan, ali nije nastupio u pobjedi Chelseaja protiv Bournemoutha od 3:1 čime su prekinuli negativnu seriju rezultata. Vatreni je postao jedna od glavnih tema u Engleskoj iako nije nastupio, no svejedno je razveselio jednog navijača londonskih plavaca. 

Poput svog velikog prijatelja i vjenčanog kuma Luke Modrića često zna pokloniti dio sportske opreme navijačima, a a jučer ga je jedan mladić pitao za dres, Kovačić se okrenuo i dodao dres do člana stručnog stožera Chelseaja, koji ga je proslijedio navijaču i tako mu uljepšao vikend. 

Podsjetimo, Kova je prošle godine postao viralni hit nakon poteza na utakmici protiv Manchester Uniteda. Primijetio je nakon dvoboja na tribini nekoliko hrvatskih navijača, otišao je do njih te im poklonio dres i hlačice i u donjem rublju otrčao do svlačionice. 

Presretni navijač pohvalio se na Tik Toku vrijednim poklonom s prošle utakmice Chelseaja. 

@lamitass.8 Kovacic me regala su camiseta #kovacic #chelsea #croacia #matchwornshirt #bournemouthfc #premierleague ♬ TQG - KAROL G & Shakira

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije