Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFRIČKI KUP NACIJA

VIDEO Egipat nakon drame u finalu, izbornik napao suca, jedva ga odvukli od njega

03.02.2022.
u 22:56

Nakon 120 minuta protiv domaćina Kameruna, nije bilo pogodaka pa se o pobjedniku odlučivalo u iznimno kaotičnom raspucavanju.

Izbornik Egipta Carlos Queiroz previše je gestikulirao tijekom utakmice polufinala Afričkog kupa nacija protiv domaćina Kameruna (0:0, 3:1p), da bi ga sudac Bakary Gassama isključio u 90. minuti. Srećom, njegova momčad uspjela je nakon lutrije jedanaesteraca stići do finala, u kojem čeka Senegal.

Nije Queiroz najbolje primio ni tu odluku suca, pa ga je pomoćnik morao odvlačiti od njega, što možete vidjeti OVDJE. Ujedno, to mu je treći crveni karton otkako je preuzeo Egipat. Zanimljivo, nijedan reprezentativac te zemlje nema toliko isključenja. Srećom, nervozni su bili i Kamerunci jer promašili su tri jedanaesterca zaredom, Egipćani nijedan. Raspucavanje pogledajte OVDJE.

Finale će se igrati 6. veljače na stadionu Olembe u Yaoundéu i bit će to treće za Senegal, koji nikad nije osvojio natjecanje. I 2019. je poražen 0:1 od Alžira.

Egipat je pak osvajao Kup nacija čak sedam puta i rekorder je, no posljednji put bilo je to 2010., što je Egipćanima u tom trenutku bila treća titula zaredom.

Komentara 1

Avatar volim fritule
volim fritule
23:41 03.02.2022.

kako je poslije svake tekme žestoko u finalu buda možda i mrtvih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije