Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIPREME ZA FINSKU
Povratak na članak

VIDEO Duvnjak se jedva čekao vratiti u reprezentaciju: Korone više nema, osjećaj je fenomanalan

- Nažalost, u prvom mjesecu nisam bio spreman pomoći reprezentaciji, ali oporavio sam se, leđa su ok.

Komentari 2

KA
kažemja
21:31 17.03.2022.

On se uvijek vrati kad ne treba.Ne pamtim kad je posljednji put odigrao neko prvenstvo bez ozljeda ili problema.Da se razumijemo,Dule je pravi kapetan,ljudina i top igrač ali očito je sklon ozljedama .A k tome Bundes liga je najjača rukometna liga na svijetu i uništava igrače. Šteta što takav igrač nije osvojio ni jednu zlatnu medalju.Mislim da je vrhunac njegove karijere prošao.Za usporedbu , Karabatić koji nije ništa bolji od Duleta ima devet zlatnih medalja,stariji je 4 godine i još uvijek igra bez većih problema.Naravno u skladu sa svojim godinama.

VL
DM
drazen.muhvic
17:43 17.03.2022.

Sva sreća samo treniraju, pa je Dule zdrav ko dren...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.