Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U PARIZU

VIDEO Đoković se zabavlja u društvu albanske pjevačice. Kamera ih 'uhvatila' na tribinama

Đoković i Rita Ora
Screenshot twitter
29.10.2023.
u 12:48

Srpski tenisač, Novak Đoković, vrlo je vokalan kada je riječ o odnosima Kosova i Srbije. Više puta je nazivao Kosovo "srpskim ognjištem" i "srcem Srbije". Rita Ora je isto mjesto nazvala svojom domovinom, jedina razlika (očito vrlo pomirljiva usprkos nepokolebljivim stavovima obaju strana) jest ta što je pjevačica albanskog podrijetla

Reprezentacije Novog Zelanda i Južne Afrike igrale su finale Svjetskoga prvenstva u ragbiju. Ovogodišnje izdanje natjecanja održano je u Francuskoj, a pobjednici su bili Južnoafrikanci rezultatom 12-11.

Na finalu je bilo dvoje neočekivanih gostiju koje bi samo rijetki očekivali vidjeti u tandemu. U Parizu je trenutno srpski tenisač Novak Đoković (36) koji je priprema za početak posljednjeg Masters 1000 turnira ove sezone.

Glavni ždrijeb turnira počinje u ponedjeljak, a Đoković je slobodan u prvome kolu. To znači da će igrati tek u utorak. Dok čeka početak natjecanja odlučio je pratiti finale prvenstva u ragbiju i to u društvu s poznatom pop pjevačicom, Ritom Orom (32).

VEZANI ČLANCI:

Čini se da su se srpski tenisač i pjevačica albanskoga podrijetla izvrsno proveli, a kamera ih je uhvatila i očito iznenadila. Ovo druženje još više iznenađuje zbog tenisačeve angažiranosti u Kosovskom pitanju. Tijekom Roland Garrosa na kameri je napisao: "Kosovo je srce Srbije!" Mnogo puta i s više strana je kritiziran zbog priklanjanja srpskim nacionalističkim idejama, a nedavno je odao počast srpskim napadačima ubijenima na Kosovu.

Rita Ora je više puta bila jasna i glasna kada je riječ o Kosovu. "Kosovo će zauvijek biti naša domovina i uvijek ćemo biti ponosni Kosovari", rekla je prije nekoliko godina Rita Ora u intervjuu za Vogue. Prema svemu sudeći najizglednije je da će Đoković uskoro zaigrati, Rita Ora nastaviti pjevati, a prema potrebi će se ili grliti, ili parole izvikivati. Bilo kako bilo, Pariz se doima dovoljno udobnim da se barem načas s uma smetnu vječno prisutno 'Kosovsko pitanje'.

VIDEO Otkriveno koliko Ivanišević zarađuje kod Đokovića, iznos bi vas mogao iznenaditi

Komentara 8

Avatar Ričard
Ričard
13:47 29.10.2023.

Olivud Beveri Ils

Avatar Ozren Soldatović
Ozren Soldatović
16:08 29.10.2023.

Zemljače, overi je nema opuštanja!😉

Avatar Poturica
Poturica
13:38 29.10.2023.

on povaljuje gdje stigne cim ga ona veganka ispusti iz vida na sekund. Jenom je jedva spasio brak i skoro prekinuo karijeru

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije