Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRA ZABAVA

VIDEO Đoković 'otpustio' Ivaniševića usred meča: 'Gorane, ne trebaš mi više'

Tennis 2023: Australian Open Djokovic Kyrios Exhibition - Jan 13
Foto: Sydney Low
1/7
13.01.2023.
u 12:48

Jasno, riječ je o prijateljskom susretu, a tenisači su dobro nasmijali publiku. Jedna djevojčica s transparentom "Nole" privukla je pažnju Đokovića koji ju je došao pozdraviti. Pritom je poslušao i neke savjete navijača.

Novak Đoković i Australac Nick Kyrgios odigrali su revijalni meč u Rod Laver Areni u Melbourneu, u kojem je uživalo više od 15.000 navijača. Susret održan tri dana prije početka Australian Opena bio je zabavnog karaktera, a pobjedu je na kraju nakon tri seta odnio Kyrgios (4:3, 2:4, 10:9).

Zaigrala su i djeca...

Jedna djevojčica s transparentom "Nole" privukla je pažnju Đokovića koji ju je došao pozdraviti, a pritom je poslušao i neke savjete navijača. Nakon što je osvojio poen, zahvalio im je na pomoći. 

– Gorane, ne trebaš mi više – rekao je Novak svojem treneru Ivaniševiću.

Tennis - Australian Open - Exhibition Match - Melbourne Park, Melbourne, Australia - January 13, 2023 Coach of Serbia's Novak Djokovic, Goran Ivanisevic during the exhibition match against Australia's Nick Kyrgios REUTERS/Loren Elliott Photo: LOREN ELLIOTT/REUTERS
Foto: LOREN ELLIOTT/REUTERS

Kako je bio ozvučen, nasmijao je sve navijače, ali i samog Ivaniševića. Ovo je bio prvi poraz Đokovića u Australiji još od 2018. godine, iako je riječ o neslužbenom ogledu. Novak je Australian Open osvojio u čak devet navrata i sada će loviti svoju jubilarnu 10. titulu

 

Komentara 20

DU
Deleted user
16:12 13.01.2023.

Svaki komentar je suvišan

Avatar barba_barba
barba_barba
23:45 13.01.2023.

Ravnogrski humor

KR
kronika20
15:54 13.01.2023.

Gorane, na što si spao ? Gdje ti je ponos ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije