Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROTIV RUBLJOVA

VIDEO Đoković ljutito urlao na svoj tim, pa onda pobijedio u spektakularnoj drami

ATP Masters 1000 - Paris Masters
STEPHANIE LECOCQ/REUTERS
Autori: Vecernji.hr, Hina
04.11.2023.
u 21:06

Đoković će u nedjelju pokušati osvojiti 97. ATP turnir u karijeri. Prošle godine je na ovom mjestu poražen u finalu od Danca Holgera Runea, a ove godine već je osvojio pet ATP naslova od čega tri Grand Slam titule (Australian Open, Roland Garros i US Open)

Srpski tenisač Novak Đoković ponovno će igrati u finalu ATP Masters 1000 turnira u Parizu nakon što je u polufinalu svladao Rusa Andreja Rubljova 5-7, 7-6 (3), 7-5.

Tri sata i jednu minutu trajao je sjajan meč prvog i petog nositelja pariškog turnira. Bila je to ravnopravna i iznimno kvalitetna borba u kojoj je Rubljov čak bio i za nijansu bolji do tie-break drugog seta.

Meč je počeo s po jednim breakom na obje strane nakon čega je svaki tenisač bio siguran u gemovima na svoj servis. Bilo je tako sve do same završnice prve dionice kada je Rubljov nadjačao prvog igrača svijeta i dobio prvi set 7-5.

Odlično s obje strane igralo se i u drugom setu. Rubljov je žestoko napadao iz svih pozicija i sa svim udarcima, a set je otišao do tie-breaka kojeg je Đoković odigrao savršeno.

Nakon toga, kroz treći set, 36-godišnji Đoković je bio bolji i na kraju je slomio Rubljova kod vodstva 6-5 za novu veliku pobjedu i novi finalni meč dvoranskog turnira u Parizu.

Međutim, u jednom trenutku ovog dvoboja Đoković je ljutito urlao na svoj tim trenera, govorio im je "Kako bekendom, kaži!" Video te situacije pogledajte OVDJE. Završnicu meča možete pogledati OVDJE.

Đoković će u nedjelju pokušati osvojiti 97. ATP turnir u karijeri. Prošle godine je na ovom mjestu poražen u finalu od Danca Holgera Runea, a ove godine već je osvojio pet ATP naslova od čega tri Grand Slam titule (Australian Open, Roland Garros i US Open).

U prvom polufinalu bugarski tenisač Grigor Dimitrov je sa 6-3, 6-7(1), 7-6(3) pobijedio Grka Stefanosa Tsitsipasa.

Tako će u nedjelju 32-godišnji Dimitrov loviti deveti ATP naslov u karijeri, s tim da je posljednji osvojio daleke 2017. godine. Ove godine Dimitrov, 17. igrač na svijetu, igrao je jedno ATP finale te je poražen u švicarskoj Ženevi.

Komentara 11

Avatar ZLO
ZLO
22:10 04.11.2023.

Uvijek sa negativnom konotacijom komentirate njegove mečeve .. pitam se zašto, haha

BR
brancilo2
14:38 05.11.2023.

Bilo kako bilo ali on je Srbin i to #1 u svijetu tenisa to su cinjenice

Avatar Crni labud
Crni labud
08:13 05.11.2023.

I Hrvatina AP navija za njega. Hrvatska nije imala većeg sportaša od Đokice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije