Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIKOLA MORO

VIDEO Dobio je poziv u hrvatsku reprezentaciju pa dan kasnije zabio golčinu u Italiji

Zagreb: Trening hrvatske nogometne reprezentacije
Luka Stanzl/PIXSELL
31.10.2023.
u 23:33

Moro je doveo Bolognu u vodstvo prekrasnim golom u 41. minuti, a konačnih 2-0 postavio je Sydney van Hooijdonk u 62. minuti.

Nogometaši Bologne izborili su plasman u osminu finala talijanskog Kupa pobjedom 2-0 protiv Verone, a prvi pogodak na utakmici postigao je hrvatski reprezentativac Nikola Moro. Moro je doveo Bolognu u vodstvo prekrasnim golom u 41. minuti, a konačnih 2-0 postavio je Sydney van Hooijdonk u 62. minuti.

Gosti su od 72. minute igrali bez isključenog Suata Serdara. Moro je odigrao cijeli susret za Bolognu koja će u osmini finala igrati protiv Intera.Osminu finala je izborila i Salernitana koja je sjajnom predstavom deklasirala Sampdoriju sa 4-0 izborivši ogled proti Juventusa.

Golove su zabili Chukwubuikem Ikwuemesi (28), Loum Tchaouna (45+1, 67) i Jovane Cabral (86). Domagoj Bradarić je odigrao cijeli susret za pobjedničku ekipu.Dalje ide i Cremonese porazivši Cittadella sa 2-1 nakon produžetaka. Andrea Bertolacci je u 48. minuti doveo domaći sastav u vodstvo, izjednačio je Alessio Vita u 83. minuti, a gol odluke zabio je Massimo Coda u 120. minuti.

VEZANI ČLANCI:

Obje momčadi završile su utakmicu s igračem manje. U 53. minuti je "pocrvenio" gostujući branič Domenico Frare, a u 117. je kod domaćina isključen Giovanni Stroppa. Cremonese će u osmini finala gostovati kod Rome.U srijedu su na rasporedu još tri utakmice 16-ine finala, sastaju se Genoa - Reggiana, Lecce - Parma, te Udinese - Cagliari, dok su u četvrtak na rasporedu utakmice Sassuolo - Spezia i Torino - Frosinone.

Prvih osam nositelja imalo je direktan plasman u osminu finala. Pogodak možete pogledati OVDJE

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije