Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARKO TOLIĆ

VIDEO Dinamovac sjedio na klupi pa završio na posudbi. Sada je 'namjestio' tri gola u devet minuta

Dinamo osvojio 23. naslov prvaka Hrvatske
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/3
15.03.2023.
u 15:42

Tolićeve nastupe sigurno prate na Maksimiru. Hoće li ga vratiti u momčad, ostaje vidjeti...

Nogometaši Maribora slavili su na gostovanju u slovenskom prvenstva protiv Brava rezultatom 3:2, a u sva tri pogotka svoje momčadi sudjelovao je dinamovac na posudbi u Sloveniji, Marko Tolić (26). Milijun i pol eura vrijedan veznjak zabio je i upisao dvije asistencije u svega devet minuta igre. Utakmicu je otvorio asistencijom Jakupoviću u 21., da bi zabio četiri minute kasnije. Ubrzo nakon toga asistirao je Watsonu za tri pogotka prednosti. 

Domaćin se pokušao vratiti i postigao dva gola do 60. minute, ali to je bilo to što su gledatelji vidjeli od zgoditaka i Mariborčani su upisali sva tri boda. Toliću je ovo već šesti prvenstveni pogodak u ljubičastom dresu. Podsjećamo, igrač koji je bljesnuo u Lokomotivi pa završio na Maksimiru nije našao svoje mjesto u modrom sastavu pa su ga poslali na posudbu. Sada pokazuje zašto ga je hrvatski prvak uzeo...

Tolićevu predstavu pogledajte OVDJE

Bivši hajdukovac Ivan Brnić postigao je dosad samo jedan pogodak manje. Dakle, Maribor ide na hrvatski pogon. Doduše, momčad Damira Krznara teško će stići vodeću Olimpiju, koja se odvojila na vrhu sa 60 bodova, 13 više od njih. Momčad iz Ljubljanje ima i utakmicu manje pa su praktički već riješili pitanje prvaka. 

Spomenimo da se u Mariboru nalazi i bivši napadač Slaven Belupa, Marin Laušić

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije