Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPARTA PRAG

VIDEO Dinamov idući protivnik u Europi upisao kiks u domaćem prvenstvu

Brdo: Sparta Praha i GNK Dinamo odigrali prijateljsku utakmicu
Marko Lukunic/PIXSELL
20.08.2023.
u 14:13

Sparta je povela u 35. minuti, precizan je bio Kuchta za 1:0. Onda je Sparta krajem prvog poluvremena ostala bez igrača, crveni karton zbog prekršaja dobio je Krejci. Za podjelu bodova u 85. minuti susreta precizan je bio nogometaš Teplica, Yasser

Idući protivnik Dinamu u Europi, češka Sparta Prag u subotu je odigrala 5. kolo Fortuna lige protiv Teplica, a susret je završio podjelom bodova (1:1).

Sparta je povela u 35. minuti, precizan je bio Kuchta za 1:0. Onda je Sparta krajem prvog poluvremena ostala bez igrača, crveni karton zbog prekršaja dobio je Krejci. Za podjelu bodova u 85. minuti susreta precizan je bio nogometaš Teplica, Yasser.

Sparta je nakon pet kola prva na tablici s 13 bodova, imaju četiri pobjede i jedan remi. Teplice su na 7. mjestu s osam bodova. Sve pogotke sa susreta pogledajte OVDJE.

Praška Sparta je nakon penala ispala od Kopenhagena u 3. pretkolu Lige prvaka. Prva utakmica play-offa za Europsku ligu između Dinama i Sparte igrat će se sljedećeg četvrtka na Maksimiru, a uzvrat je tjedan dana kasnije u Češkoj.

Podsjetimo, nogometaši Dinama ispustili su u subotu navečer u sučevoj nadoknadi plasman u doigravanje za Ligu prvaka, kad su primili dva pogotka čime je AEK izjednačio na 2:2 i tako se s ukupnih 4:3 plasirao u zadnje kolo kvalifikacija za elitno europsko klupsko natjecanje.

Dinamo je s dva pogotka (Šutalo 45+1', Ljubičić 65') preokrenuo 2:1 deficit iz prve utakmice, a zatim je uslijedio još jedan nevjerojatan preokret.

AEK je prvo zabio preko Arauja u 92. minuti nakon odbijanja lopte u kaznenom prostoru Dinama. I kad smo mislili da će utakmica ići u produžetke, AEK je u 100. minuti dobio kazneni udarac, kojeg je sinoć briljantni Dominik Livaković obranio Garciji, no na odbijancu je bio Domagoj Vida koji je zabio i izbacio Dinamo iz Lige prvaka.

 

 

 

Komentara 2

EJ
ejStef
15:50 20.08.2023.

Tak svejedno, s Bišćanom na klupi i Šimićevim "pojačanjima" Dinamo nema šanse...

Avatar Karlovačko
Karlovačko
19:47 20.08.2023.

A koliko je i Dinamo do sada napravio kikseva u domaćem prvenstvu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije