Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTIŠAO U TURSKU

VIDEO Dinamo zaradio dva i pol mil. eura, a njemu navijači novoga kluba priredili doček za pamćenje

Autori: Vecernji.hr, Hina
13.08.2021.
u 16:52

Gavranović je u Dinamo stigao u siječnju 2018. godine iz Rijeke te je u 133 nastupa u svim natjecanjima postigao 48 golova

Napadač švicarske nogometne reprezentacije Mario Gavranović (31) napustio je redove hrvatskog prvaka Dinama iz Zagreba te će karijeru nastaviti u turskom prvoligašu Kayserisporu

Detalji transfera nisu objavljeni, ali se nagađa da su u Dinamu u ovoj prodaju zaradili oko 2,5 milijuna eura. Gavranović je s Kayserisporom potpisao ugovor na dvije godine uz mogućnost produljenja na još jednu. 

Po dolasku u Tursku, Gavranović se sigurno naježio. Naime, Kayserisporovi navijači poznati su diljem svijeta po svojim sjajnim iznenađenjima. Dok ih je vodio Robert Prosinečki, zaustavili su ga na ulici te mu priredili nezaboravnu rođendansku proslavu, a sada su za dolazak u klub Gavri pripremili sličnu stvar.

Na aerodromu ga je tako dočekala spektakularna bakljada koju možete pogledati u videu.

 

Gavranović je u Dinamo stigao u siječnju 2018. godine iz Rijeke te je u 133 nastupa u svim natjecanjima postigao 48 golova.

S Dinamom je osvojio četiri naslova prvaka Hrvatske te dva Kupa, a bio je i dijelom momčadi koja je prošle sezone stigla do četvrfinala Europske lige. Na ovogodišnjem EURU istaknuo se pogotkom Francuskoj za 3-3 u završnici susreta osmine finala kojim je Švicarskoj osigurao produžetak, a zatim i raspucavanje nakon kojega je Švicarska izbacila aktualnog svjetskog prvaka te se plasirala u četvrtfinale.

Ključne riječi

Komentara 1

HR
Hrabraja
17:45 13.08.2021.

Sada Dinamo treba kupiti malog Bijuka da ne propadne u Ajduka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije