Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVANUŠEC DVOSTRUKI STRIJELAC

VIDEO Dinamo razbio Hajduk i zabio mu četiri komada, ovo su svi golovi s Maksimira

Dinamo uvjerljiv, na poluvremenu vode 3:0
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/7
26.02.2023.
u 16:57

Golove za Dinamo zabili su Arijan Ademi u osmoj i Martin Baturina u 10. minuti, dok je dvostruki strijelac bio Luka Ivanušec u 38. i 64. minuti

U najvećem derbiju hrvatskog nogometa Dinamo je na Maksimiru pred 14.000 gledatelja u susretu 23. kola SuperSport HNL-a pobijedio Hajduk sa 4:0. Plavi su tako napravili veliki korak prema naslovu prvaka i trebalo bi se dogoditi čudo da ga ne osvoji.

Golove za Dinamo zabili su Arijan Ademi u osmoj i Martin Baturina u 10. minuti, dok je dvostruki strijelac bio Luka Ivanušec u 38. i 64. minuti. Sve golove pogledajte OVDJE.

Dinamo se ovom pobjedom udaljio Hajduku na velikih 11 bodova, a hrvatski prvak ima i susret manje. Plavi vode na ljestvici sa 55 bodova, Hajduk ima 44, a treći je Osijek sa 35 bodova.

>> Navijači Hajduka ulaze na stadion Maksimira

Ključne riječi

Komentara 2

V0
Vlaskoulicanec4.0
18:39 26.02.2023.

Ma Hajduk je jasno pokraden i to na najperfidnini način. Kao prvo Dinamovci su igrali nogomet i umjesto samo da se dodavaju, gadovi su pucali na gol. To je strogo zabranjeno i time smo kod katastrofalnog i u Dinamovu korist tendencioznog suđenja. Umjesto da sudac prekine igru čim su Dinamovci bezobrazno krenuli ka golu Hajduka i da u tom trenutku dosudi jedanaesterac za Hajduk, sudac pušta igru. Nečuveno! Još jednom je Hajduk eklatantno oštećen jer apsolutne sve strukture žele na sve moguće načine spriječiti da Hajduk bude prvak. Po kuloarima UEFA-e se govori da je to suđenje protiv Hajduka plaćeno od strane Barcelone, Reala, Manchestera i Bayerna, jer je njima jasno da ulaskom Hajduka u Ligu prvaka oni nemaju nikakve šanse...

DU
Deleted user
18:03 26.02.2023.

Da su igraci Hajduka sjedili 2 x 45 minuta primili bi manje golova 3:0 ovako jadni trcali malo okolo tek tako da pokazu nove majice, kao da neko to hoce kupiti od sramote! Ljudi nemojte biti tako okrutni, pustite neki klub iz 5 lige da ich Hajduk pobjedi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije