Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA 39. ROĐENDAN

VIDEO Cijela svlačionica orila se od smijeha: Zekić poklonio poseban dar svome najboljem igraču

05.01.2022.
u 21:01

Još uvijek u naponu snaga, Krle je glavni Zekićev adut u Slavenovoj svlačionici pa mu je osječki strateg pripremio poklon da mu što duže ostane na nogama - štap za hodanje

Zoran Zekić je uvijek imao dobar smisao za humor koji je pokazivao na presicama, u izjavama prije i posije utakmice, čak nekad i na travnjaku, a sada ga je pokazao i u svlačionici.

Pred Slavenom je uzbudljiv nastavak sezone, pripreme su krenule, a prvi dio momčad iz Koprivnice odrađuje na svome domaćem terenu. No, današnje su pripreme tekle u posebnom tonu. Naime, 3. najbolji strijelac u povijesti HNL-a, Ivan Krstanović - Popo, slavio je svoj 39. rođendan. 

Još uvijek u naponu snaga, Krle je glavni Zekićev adut u Slavenovoj svlačionici pa mu je osječki strateg pripremio pokon da mu što duže ostane na nogama - štap za hodanje! 



Stavio je Zekić na njega prigodno i plavu mašnu, a uz široke osmijehe i pljesak sve je popratila puna svlačionica. 

Na svojim društvenim mrežama, Zekić je napisao:

- Čestitke mom najstarijem, ali još uvijek najboljem igraču uz želju da zabije što više golova i da ga služi zdravlje! Pomoći će malo i ovaj starački štap. Krle, sretan rođendan! 

Krle mu je odgovorio:

- Hvala šefe, ali štap će još neko vrijeme pričekati!

Slavenov napadač u jesenskom dijelu sezone upisao je 18 nastupa u Prvoj HNL te zabio šest pogodaka uz dvije asistencije, a još dva gola postigao je u Hrvatskom nogometnom kupu u kojemu je Slaven nesretno ispao od Osijeka na penalima. Više golova u povijesti Prve HNL postigli su samo Davor Vugrinec (32 više) i Igor Cvitanović (126 golova), a nastavi li ovim tempom, Krle će prestići barem jednoga od njih dvojice.

Komentara 2

DU
Deleted user
21:49 05.01.2022.

Zekić duhovit. Krstanović legenda.

Avatar Pastuh
Pastuh
22:07 05.01.2022.

Idealan posao za trenera u HNL-u. Slaven Belupo. Nema pritiska, love koliko/toliko ima i samo lagano.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije