Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUBA promašio s 11 m

VIDEO Čak sedam pogodaka, pogledajte dominaciju Hajduka protiv filijale

Varaždin i Hajduk sastali se u 33. kolu HT Prve lige
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Hina
27.03.2022.
u 16:14

Hajduk će za tjedan dana u prvom susretu nastavka sezone gostovati kod Osijeka. Uoči tog dvoboja treći Hajduk ima 52 boda, pet manje uz utakmicu manje od drugog Osijeka

Nogometaši Hajduka su u prijateljskoj utakmici tijekom stanke u prvenstvu zbog reprezentativnih obveza u nedjelju na Poljudu nadigrali slovenskog prvoligaša Radomlje sa 5:2 (4:1).

Strijelci za Hajduk u prvom poluvremenu bili su Melnjak (15), Katić (27), Kačaniklić (30) i Mikanović (40), da bi u nastavku Kačaniklić (56) postigao i svoj drugi pogodak, dok su golove za Radomlje postigli Pogačar (17) i Mužek (60).

Svih sedam pogodaka na prijateljskom susretu Hajduka i njihove filijale, to jest partnerske momčadi. pogledajte OVDJE.

Bila je to izrazito dominantna predstava bijelih kojima od najboljih stožernih igrača nisu zaigrali jedino Kalinić, Grgić, Kalinić, Livaja, Biuk i Sahiti.

Kao što to biva u prijateljskim utakmicama splitske momčadi, Hajduk i Radomlje su poslije 90 minuta raspucavali jedanaesterce. Hajduk je u 90 minuta slavio 5:2, no u šutiranju s bijele točke uspješniji su bili Slovenci 4:2. Za Radomlje su precizni bili Čuić, Malenšek, Nuhanović i Mrkonjić, a promašio je Kregar. Za Hajduk su pogodili Mlakar i Vuković, a neprecizni su bili Subašić i Lovrencsics.

Hajduk će za tjedan dana u prvom susretu nastavka sezone gostovati kod Osijeka. Uoči tog dvoboja treći Hajduk ima 52 boda, pet manje uz utakmicu manje od drugog Osijeka. Na vrhu je Dinamo koji ima također 57 bodova, kao Osijek, ali i utakmicu manje, dok je četvrta Rijeka bodovno poravnata s trećim Hajdukom.

Komentara 1

BP
Besposlen pop
17:30 27.03.2022.

Ovakav ubojit Hajduk možda bi osvojio slovensko prvenstvo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije