Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRI KAPETANA HRVATSKe iz runovića

VIDEO Boban i legende Vatrenih u imotskoj krajini napravili spektakl, uz njih i Dalić

Veljko Martinović, Dalmatinski portal
03.08.2023.
u 20:36

Boban i ekipa doveli su danas na Pojilo i staro i mlado, imotska krajina jedva ih je dočekala vidjeti, dotaknuti, fotografirati se s njima. Zvone Boban, jedan od šefova krovne svjetske kuće nogometa bio je odlično raspoložen i ganut dočekom koji su mu priredila djeca, a činom dolaska moćnik Fife i legenda Milana dao je i podršku amaterskom nogometu i romantičnom putu koji je prošao NK Mračaj još otkako je osnovan 1964. godine i kojeg je i sam prolazio u jednoj etapi život

Malo mjesto u imotskoj krajini svijetu je dalo velika imena: iz omladinskog pogona NK Mračaj do slave i najvećih trofeja stigli su Ivan Gudelj, Iko Buljan i Zvone Boban. Amaterski nogometni klub, koji je posebno cijenjen zbog slavne povijesti i imena koja su iz njega potekla, odlučio im se simbolično odužiti te je danas na igralištu Pojilo otkriven posebni pano izrađen u čast kapetanskom trojcu. Nema mjesta na ovim prostorima koje se, poput Runovića, može pohvaliti s čak tri kapetana reprezentacije Hrvatske i klubom u čijem omladinskom pogonu su napravili prve ozbiljne korake.

"Ovdje sam prvi put nogometno registriran i svake godine dođem u svoj rodni kraj. Volim ovaj kraj i naše ljude koji su posebno uporni i izdržljivi", kazao je Zvone novinarima uoči utakmice Vatrenih legendi protiv Mračaja.

Boban i ekipa doveli su danas na Pojilo i staro i mlado, imotska krajina jedva ih je dočekala vidjeti, dotaknuti, fotografirati se s njima. Zvone Boban, jedan od šefova krovne svjetske kuće nogometa bio je odlično raspoložen i ganut dočekom koji su mu priredila djeca, a činom dolaska moćnik Fife i legenda Milana dao je i podršku amaterskom nogometu i romantičnom putu koji je prošao NK Mračaj još otkako je osnovan 1964. godine i kojeg je i sam prolazio u jednoj etapi života.

Kapetane su u Runoviće došli pozdraviti mnogi članovi brončane generacije iz '98. godine, Mario Stanić, Igor Štimac, Asanović Aljoša, Alen Bokšić i drugi, dok su ispred HNS-a na svečanosti nazočni izbornik Zlatko Dalić te predsjednik Marijan Kustić, 

Mračaj iz Runovića je amaterski nogometni klub koji je dao iz svoga omladinskog pogona tri kapetana reprezentacija. Tri su to

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije