Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REMI SA STUTTGARTOM

VIDEO Beljo ponovno zabio gol u Bundesligi, pogledajte kako se naš napadač snašao

GER, 1. FBL, FC Augsburg vs 1. FC Koeln
EXPA/ Eibner/ Krieger
21.04.2023.
u 22:52

Beljo je igrao do 70. minute susreta, a u istoj minuti je za domaće ušao i drugi hrvatski nogometaš iz redova Augsburga, David Čolina. Hrvatski reprezentativac Borna Sosa je započeo utakmicu za Stuttgart i odigrao 70 minuta, kao i Beljo

Hrvatski reprezentativac Dion Drena Beljo postigao je pogodak za svoj Ausgburg koji je na svojem terenu remizirao sa Stuttgartom 1:1 u susretu 29. kola Bundeslige.

Beljo je do pogotka došao već u 8. minuti susreta, kada je ubačaj Arne Maiera glavom sproveo loptu u mrežu. Bio je to njegov drugi bundesligaški gol. Stuttgart je izjednačio preko Japanca Enda u 78. minuti.

Beljo je igrao do 70. minute susreta, a u istoj minuti je za domaće ušao i drugi hrvatski nogometaš iz redova Augsburga, David Čolina. Hrvatski reprezentativac Borna Sosa je započeo utakmicu za Stuttgart i odigrao 70 minuta.

Do kraja bundesligaške sezone još je samo pet kola, Augsburg je 13. s 30 bodova. a Stuttgart se sa 26 bodova trenutno nalazi na 16. mjestu koje vodi u doigravanje za ostanak.

Drugi bundesligaški pogodak Diona Drene Belje u dresu Augsburga pogledajte OVDJE.


 
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije