Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZABORAVNI TRENUTAK

VIDEO Beckhama ponijele emocije: Zar je već prošlo 20 godina od legendarnog gola?

Instagram
06.10.2021.
u 17:18

Iznimno bitan gol za kapetana Beckhama, koji se želio iskupiti za 1998. i crveni karton protiv Argentine nakon nesmotrene reakcije. A Engleska se željela iskupiti

David Beckham (46) uživa u mirovini, ali uvijek se sa zadovoljstvom prisjeti igračkih dana, kao u ovom slučaju 20. godišnjice legendarnog pogotka Grčkoj, vrijednog odlaska na Svjetsko prvenstvo u Južnoj Koreji i Japanu 2002.

Engleska je gubila 1:2 i ušlo se u sudačku nadoknadu kad je dosuđen sumnjivi slobodni udarac za nju nakon prekršaja na Teddyju Sheringhamu. Udaljenost oko 23 metra, loptu je namjestio kapetan Beckham. I zabio za 2:2 u trećoj minuti nadoknade na svom Old Traffordu, što je osiguralo Engleskoj odlazak na prvenstvo, iznimno bitno nakon debakla na Euru 2000. i ispadanja u skupini iza Portugala i Rumunjske.

>>> Pogodak možete pogledati OVDJE.

Iznimno bitno i za Beckhama, koji se želio iskupiti za 1998. i crveni karton protiv Argentine nakon nesmotrene reakcije.

Sve to komentirao je Alan Green na BBC radiju i njegove su riječi postale legendarne, neovisno o tome što će Englezi na SP-u biti zaustavljeni u četvrtfinalu (1:2) od kasnijih prvaka Brazilaca. I to nakon onog nevjerojatnog pogotka Ronaldinha Davidu Seamanu.

Ta spoznaja nije utjecala na emocije trenutka ni 20 godina kasnije, a Beckham je za prisjećanje na taj dan izabrao poslušati upravo BBC i Greena pa na Instagramu objavio video na kojem se jasno vide emocije dok sluša nešto toliko bitno za njega samog, njegovu karijeru i toliko navijača...

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije