Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA PRVOM TRENINGU

VIDEO Ante Čačić ima poseban recept, evo na koji način je motivirao dinamovce

Ante Čačić odradio je prvi trening s momčadi Dinama
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/5
25.04.2022.
u 16:37

- On je mirna osoba, ima naš respekt. Bio mi je izbornik u reprezentaciji kada sam postao najmlađi strijelac na turniru u Kini.

Ante Čačić zamijenio je Željka Kopića na klupi Dinama kako bi osigurao titulu prvaka u rijetko viđenoj napetoj završnici, a za motiviranje igrača poslužio se inspirirajućim govorom već na prvom treningu, o čemu je posvjedočio Luka Ivanušec u emisiji Sport nedjeljom.

- On je mirna osoba, ima naš respekt. Bio mi je izbornik u reprezentaciji kada sam postao najmlađi strijelac na turniru u Kini. Rekao nam je da moramo biti mirni, da smo jako pali i dali drugima da se dignu i da se bore za naslov prvaka. Na tome ćemo raditi. Rekao je da će igrati samo najspremniji, najzdraviji i najbolji. Svi se moramo boriti za mjesto u ekipi i sigurno će konkurencija biti jako dobra. To će nas i tjerati da budemo bolji - izjavio je Ivanušec pa nastavio o svojoj zdravstvenoj situaciji:

- Dobro sam. Vratio sam se nakon dva mjeseca i falio mi je nogomet. Što sam radio? Bio sam u treningu, teretana, kondicija, radio sam sve što sam mogao. Nervoza ke kad ne igraš, želiš pomoći, biti dolje. Lakše je igrati nego gledati. Bilo je grickanja noktiju i svega.

24.04.2022., Gradski stadion, Velika Gorica - Hrvatski Telekom Prva liga, 32. kolo, HNK Gorica - GNK Dinamo. Luka Ivanusec. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Naravno, optimističan je oko završnice prvenstva, što ne čudi jer Dinamo ima pet bodova prednosti ispred Osijeka i šest ispred Hajduka. Do kraja je četiri kola, odnosno, 12 mogućih bodova. Dakle, sve je u rukama aktualnih prvaka.

- Nećemo kalkulirati. Nema tih malih utakmica, sve su ekipe dobre, gubilo se jako puno bodova. Baš je kvalitetna liga i zato je zanimljivo. Ostali su se digli, Dinamo se spustio. Nismo na prijašnjem nivou. Zato i je postalo napeto. Tko nam je opasniji rival? Osijek nam je zeznutiji i djeluje mi bolje od Hajduka. Znam Bjelicu, znam što traži i to je ta disciplina u obrani. Imaju širok kadar. Ta njihova disciplina u obrani i naprijed se nešto napravi. Osijek je jako dobra ekipa, dobili su s Caktašem i Lovrićem novu dimenziju - zaključio je Ivanušec.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Komentara 1

ST
stefj
16:52 25.04.2022.

Dinamo mora dobiti Šibenik i Lokomotivu i odigrati neriješeno s Osijekom ili Hajdukom i to je to. Valjda će to Čačić uspjeti... A onda malo ozbiljnosti uprave za slijedeću sezonu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije