Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OKRENULI PLOČU

Vidal zbog ponašanja napušta Juventus za 50 milijuna eura

arturo vidal
DPA/PIXSELL
08.10.2014.
u 23:55

Najvjerojatniji kupac bit će Manchester United, klub koji je pokazao zanimanje za Čileanca, ali Juventus je sve odbijao.

Arturo Vidal je svojim ponašanjem izvan terena navukao bijes klupskog vodstva na sebe i Juventus ga je za 50 milijuna eura spreman prodati već na zimu!

Najvjerojatniji kupac bit će Manchester United, klub koji je pokazao zanimanje za Čileanca, ali Juventus je sve odbijao.

Zato bi možda sad Manchester mogao promijeniti ploču i tako smanjiti cijenu Čileancu, koji je kažnjen sa sto tisuća eura zbog nedavne tučnjave i pijanstva.

>> Arturo Vidal završio na klupi jer se potukao u kafiću!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije