Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VN Mađarske

Vettel se probudio: Nijemac najbrži na trećem treningu

'Red Bull Racing\'s German driver Sebastian Vettel (L) and McLaren Mercedes\' British driver Lewis Hamilton drive at the Circuit de Catalunya on May 22, 2011 in Montmelo on the outskirts of  Barcelona
'DIMITAR DILKOFF'
30.07.2011.
u 12:12

Na stazi u Hungaroringu održan je treći slobodni trening za Veliku nagradu Mađarske

Za razliku od petka, kad je na oba slobodna treninga najbrži bio Lewis Hamilton sa svojim McLarenom, u subotnje jutro najbolje je vozio vodeći u ukupnom poretku, Sebastian Vettel.

Vozač Red Bulla stazu je prošao u vremenu 1:21.168, a drugi je bio Fernando Alonso iz Ferrarija s 0.304 sekunde zaostatka. Na trećem mjestu završio je Jenson Button (McLaren), koji je za Vettelom zakasnio 0.471 sekunde.

U 14 sati na rasporedu su službene kvalifikacije za VN Mađarske koja se vozi sutra, također u 14 sati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije