Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispred svih

"Vettel nedodirljivi": Nijemac osvojio peti pole position sezone

'Red Bull Formula One driver Sebastian Vettel (R) of Germany leads McLaren driver Jenson Button of Britain during the second practice session of the British Formula One Grand Prix at Silverstone, cent
'CHRIS HELGREN'
27.10.2012.
u 11:35

Prvi put nakon 2007. godine i McLarena dogodilo se da jedna momčad, ovaj put Red Bull, tri put zaredom zauzela najbolju startnu poziciju.

Sebastian Vettel je u kvalifikacijama za Veliku nagradu Indije samo potvrdio da je u najboljoj formi trenutačno. Njemački je vozač sa svojim Red Bullom ponovo osvojio pole position, peti put ove sezone, a prvi put nakon 2007. godine i McLarena dogodilo se da jedna momčad, ovaj put Red Bull, tri put zaredom zauzela najbolju startnu poziciju.

Vettelu je to 35. pole position u karijeri, a pored njega će biti momčadski kolega Mark Webber. U drugom redu su McLarenovi bolidi - Lewis Hamilton će sutra startati kao treći, a Jenson Button četvrti. Ferrari je opet podbacio, Fernando Alonso osvojio je peto mjesto kvalifikacija.

Start utrke je sutra u 10.30 sati po srednjeeuropskom vremenu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije