Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEMI U BAHREINU

Vettel: Moj je motor ostao bez snage

Vettel
Reuters
14.03.2010.
u 22:27

Proveo je 22-godišnji vozač Red Bull Racinga Sebastian Vettel 34 početna kruga u vodstvu na Velikoj nagradi Bahreina, prvoj utrci nove sezone Svjetskog prvenstva Formule 1.

U tom je trenutku mlada njemačka zvijeza u svoj boks javila:

- Imam problema!

Ubrzo nakon toga Vettel je bez ikakva otpora pustio ispred sebe Ferrarijev dvojac, Fernanda Alonsa i Felipea Massu, a potom i McLarenova Lewisa Hamiltona. Završio je utrku na četvrtom mjestu, ispred sunarodnjaka u Mercedes GP-u, Nice Rosberga i Michaela Schumachera.

Što se dogodilo s Reanultovim motorom u bolidu Red Bull Racinga, koji je slabosti znao pokazivati i tijekom prošle sezone, Vettel je objasnio nakon utrke, iako službenog priopćenja o uzroku kvara iz RB Racinga zasad nema.

- Čim sam završio utrku, smjesta sam napustio bolid – priznao je strah od eksplozije motora Vettel:

- Bilo mi je očito da je motor ostao bez snage. Vjerujem da neki mehanički dio nije funkcionirao. Povremeno bi se situacija znala normalizirati, no vrlo brzo opet bih ostajao na stazi bez snage.

- Četvrto je mjesto donja granica zadovoljstva. Da sam pao još više, osjećao bih gorčinu. Jer, do tog trenutka za mene je to bila savršena utrka – zaključio je aktualni svjetski doprvak.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije