Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER 'PLINARA'

Veselin Vujović ostaje u Zagrebu: 'Osjećao sam da su me igrač izdali'

Veselin Vujović
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/7
26.10.2015.
u 14:22

– Poraz kakav nam se dogodio protiv Bešiktaša sigurno neću više tolerirati – upozorio je Vujović

Veselin Vujović ostaje na klupi PPD Zagreba. Vujović je nakon poraza od Bešiktaša u Ligi prvaka podnio ostavku, no na kraju će ipak ostati na klupi hrvatskog prvaka.

– Nakon poraza od Bešiktaša osjećao sam se izdanim i ostavljenim od strane igrača. Smatrao sam da bi moj odlazak mogao biti pozitivan signal mojim igračima za koje tvrdim da imaju veliku kvalitetu. Činilo mi se da bi ih moja ostavka mogla probuditi i da bi Zagreb nakon mog odlaska mogao postizati dobre rezultate – rekao je Vujović i dodao:

– Prvi od razloga je svakako razgovor s dijelom igrača koji su me i u ime cijele ekipe molili da im dam drugu priliku i koji su rekli da je poraz u Istanbulu bio sam jedan loš dan, odnosno kolektivno loš trenutak naše ekipe. Također, uvidio sam da smo u godinu i nešto dana otkako sam ovdje imali tek jedan pravi kiks, odnosno samo jednu utakmicu koju smo morali dobiti a koju smo izgubili. To je upravo ova u Istanbulu, ali shvatio sam da omjer od deset sjajnih utakmica koje smo imali i jedne loše ne može biti razlog da odem. Igračima sam rekao da ću im pružiti još jednu šansu, ali da ovakav način igranja i ovakav poraz kakav nam se dogodio protiv Bešiktaša sigurno neću više tolerirati. Na kraju mogu potvrditi da ostajem trener PPD Zagreba, da će moji igrači iskoristiti šansu koju ću im pružiti i da ćemo se svi zajedno uz naše navijače veseliti novim uspjesima u našoj Areni Zagreb.

>> Vujović: Što sam im rekao nije ni za Big Brother

Komentara 6

KE
kentie
14:56 26.10.2015.

VUJOOOOOOOOOO LJUDINAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!.....Ovako pozitivnog lika dugo nisam vidio ni čuo ne samo u sportu nego u životu uopće. Znaj, Vujo ljudino da te cijeli Grad Zagreb a i šire iznimno voli i cijeni, iznimno. Ha što reći o igračima? Oni suu takvi, kakvi su. Nikad s njima ne znaš u današnje vrijeme. Recimo nekad, u tvoje igračko vrijeme, npr. Žagmeštar. Pa taj nije znao promašit gol, nije znao. Njegov svaki udarac na gol, al doslovce svaki je bio gol. A igrale su se duboke obrane 3-2-1...Senzacija i izum obrane 6-0 je 1972. koju su postavili i patentirali g. Ivan Snoj i trener Stenzel, i prva muška zlatna olimpijska medalja u rukometu je osvojena u Muenchenu 1972., kapetan repke: Hrvoje Horvat, a obrana: 6-0. to je patent i izum jugoslavenskog rukometa. Pa da ne govorim o Metaloplastici i dva puta za redom titula euro-prvaka 1977 i 1978. Rukomet, muški al i ženski je išao ruku pod ruku sa muškom košarkom. Vujo, mi gledatelji dat ćemo ti svaku podršku u euro-naporima, to budi siguran...Ali tjeraj te igrače ko vrag dušu, tjeraj ih i tjeraj dok papke ne otegnu...uostalom to igrači Zagreba i znaju kako ih je Žagmeštar tjerao ko same vragove...

QW
qwe
15:58 26.10.2015.

Upravi PPK Zagreba: Prestanite mučiti i sramotiti Vujovića: ili mu dajte igrače koji mogu odigrati što on traži ili ga pustite da ode!!! Vujović zna o rukometu više nego cijela momčad zajedno a ovi ne mogu više! Nađite poštenog srednjegg vanjskog; može i Balića(!!!), i on bi bio bolji od ovih.

RI
rikavac
17:49 26.10.2015.

Shvatite da je Zagreb prosjecna ekipa da Zagreb ima prorcun ko Karabatic platu. Vujovic znanjem izvlaci maksimum od igraca. Desio se jedan poraz i sad ga treba razapet. Chelzi ovu sezonu se nemoze prepoznat nemogi se sastat sa loptom a toliko novaca imaju. Zagreb ima prvu 7 a klupu nema ,to su igraci mladi neiskusni i vrijeme je pred njima a ovako se odnosit prema Vujovicu koji je se dokazao da je trener sa ovakom ekipom se bori rame uz rame sa Vezpremom ,Kielom. Vujovicu kapa do poda i podrska do neba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije