Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VESELIN VUJOVIĆ:

Iskoristili smo umor rukometaša Vardara i nismo imali loš pristup

Veselin Vujović
Petar Glebov/PIXSELL
20.10.2015.
u 18:30

'Kada su već oni pristali na ovaj termin, tko smo mi da ga ne bi prihvatili.'

U derbiju SEHA Gazprom lige, u zaostaloj utakmici 3. Kola, rukometaši PPD Zagreba pred 2000 gledatelja u punoj Kutiji šibica, pobijedili su skopski Vardar sa 30:25 (16:14). Zagrebaši imaju stopostotan učinak u SEHA ligi, pet utakmica, pet pobjeda. Vardaru je ovo prvi poraz. I to drugi u dva dana.

- Izgubili smo u nedjelju na gostovanju kod Koldinga u Ligi prvaka i sada u Zagrebu. Imamo nevjerojatan peh. Dosta je ozlijeđenih igrača poput Cindrića, Stoilova, Toskića i Derevena, a Šterbik i Dušebajev su se otrovali hranom na večeri u španjolskoj ambasadi. Nadam se da ćemo se nekako iskompletirati za subotnju utakmicu Lige prvaka protiv Kielca. Inače, PPD Zagreb odigrao je još jednu sjajnu utakmicu. Uostalom, tako dobro igraju od početka sezone, izuzevši onaj kiks u Parizu – rekao je Igor Karačić, igrač Vardara.

Zagrebaši se nisu previše bunili što su gosti gotovo izravno iz aviona došli na utakmicu.

- Kada su već oni pristali na ovaj termin, tko smo mi da ga ne bi prihvatili. Istina, iskoristili smo njihov umor i činjenicu da im nedostaje puno igrača. Imali smo jedan dobar ritam cijelu utakmicu, a i pristup nije bio loš – istaknuo je Veselin Vujović koji je već mislima u Istanbulu.

- Pobjeda protiv Bešiktaša učvrstila bi naše pozicije u skupini. To je naša najvažnija utakmica ovog dijela sezone. Kiksa ne smije biti - zaključio je Vujović.

Već drugu utakmicu zaredom napad zagrebaša djeluje jako dobro.

Stepančić (sedam pogodaka), Obranović (4) i Pavlović (4) dobro su se nadavali pogodaka, a još im se priključio i povratnik u momčad Josip Valčić (3).

Brine tek činjenica da drugu utakmicu za redom zagrebovi vratari nisu na visokom nivou. U prvom poluvremenu samo dvije obrane Stevanovića i Ivića, a onda se u nastavku, baš kao i protiv Wisle, razbranio Fićo. Na kraju je sakupio osam obrana. Morat će njih dvojica podići formu ukoliko se želi pobijediti u Istanbulu.

>> Zagreb uvjerljiv protiv glavnog suparnika za naslov!

Komentara 1

RI
rikavac
23:24 20.10.2015.

Vujovica za izbornika repke i cudo bi napravili. Cudo radi sa Zagrebom jer Zagreb nije imao nikad losiju ekipu ,al trener radi svoj posao i vidi sr njegov rukopis. Dajte ga za izbornika jer imamo igrace kvalitetne s kojima bi cudo napravio. Svaka cast.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije