Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PJESMA U ZADRU
Povratak na članak

Vesela noć: Tenisači uz poznati hit proslavili plasman u finale!

Ćorić je osigurao Hrvatskoj put u finale. Od 23. do 25. studenoga gostovat ćemo u Francuskoj.

Komentari 4

SA
sanikol
09:08 17.09.2018.

Gledajući jučerašnji dvoboj Čilića, iznervirao sam se minimalno deset puta više nego dok sam gledao Ivaniševića. Njih dvojica su ipak dva svijeta. Nažalost, Čilić može osvojiti slučajno još neki Grand Slam ali on nema puno u glavi. Izgubiti onako Tie Tie break kod rezultata 6:1 i set nakon 5:1 može samo Ćilić i i nitko više. Molio bi da ako netko zna sličan slučaj da to i napiše. Čilić mora prestati hvaliiti sam sebe nakon osvojenog turnira jer nakon toga uvijek se hvali o najboljem tenisu, najjačim servisima i fantastičnim reternima. To umjesto njega trebaju ocjenjivati neki drugi. Jučer je zadnji došao da Čorića umjesto da je stigao prvi i nosio ga po čitavom terenu.

VL
MA
malmo62
09:10 17.09.2018.

Bravo momci, ali ostavite se tih mobilnih kad nesto slavite, budite zajedno sa sobom, a ne sa mobilnima

VL
Avatar southman
southman
09:31 17.09.2018.

Fali nam treći igrač za pojedinačne mečeve !

VL
CR
crodux
09:58 17.09.2018.

opet klasik sa Francuskom; rukomet, nogomet pa sad i tenis..ovaj put dobiva Hrvatska! □■♡■♧

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.