Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"umro" od straha

Velški reprezentativac: Raketa mi je eksplodirala iznad glave!

robert earnshaw
PA/Pixsell
20.11.2012.
u 15:18

– Čuli smo strašnu eksploziju i morali smo se zaštititi od šrapnela koji su padali – prepričao je užasan trenutak Earnshaw

Nogometašu Robertu Earnshawu život je u sekundi proletio pred očima nakon što je u Tel Avivu umalo poginuo na treningu od eksplozije bombe! Velški reprezentativac koji inače igra za Cardiff City nalazi se na posudbi u Makabiju iz Tel Aviva, a tragedija se umalo dogodila dok je vježbao sa suigračima.

Jedna palestinska raketa koja je bila ispaljena na Tel Aviv iz pojasa Gaze eksplodirala je njemu i ostatku momčadi iznad glava nakon što je presreo izraelski sustav zaštite od raketnog napada.

– Pogledao sam ulijevo i vidio sve izraelske igrače koji su odslužili tri godine u vojsci kako točno znaju što se događa. Jedan od njih samo je odjednom počeo vikati da se moramo skloniti na sigurno, iza zida svlačionica, pa smo samo potrčali za njima. Zatim smo čuli strašnu eksploziju i morali smo se zaštititi od šrapnela koji su padali – prepričao je užasan trenutak Earnshaw koji inzistira na tvrdnji da je i dalje sretan igrajući u Izraelu i ne želi otići.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije