Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELŠANI U OSIJEKU

Velšanima je ipak bio važniji finale Cardiff - Blackpool

John Toschak
Davor Javorović/Pixsell
22.05.2010.
u 17:26

Velški izbornik nema previše mogućnosti, zbog otkaza gotovo svih igrača iz Premiershipa i trojica iz Cardiffa Toshack je u Hrvatsku doveo samo 17 igrača,

Sastav koji će John Toshack suprotstaviti onome Slavena Bilića krojit će nužda. Velški izbornik nema previše mogućnosti, zbog otkaza gotovo svih igrača iz Premiershipa i trojica iz Cardiffa Toshack je u Hrvatsku doveo samo 17 igrača, od kojih će čak petorica prvi put igrati za A-vrstu.

– Nažalost, zbog ozljeda smo izgubili mnogo važnih igrača, njih 13 s nominalnog popisa. Imamo vrlo neiskusnu momčad, ali utakmica s Hrvatskom poslužit će nam za projektiranje budućnosti. Vidjet ćemo na koje igrače iz drugog plana možemo računati jer kvalifikacije za Euro samo što nisu počele – kazao je Toshackov pomoćnik Mark Evans. Velški nogometni savez predbilježio se za 300 ulaznica, no u Osijeku će reprezentaciju bodriti samo pedesetak navijača.

– Najčešće nas u gostima prati nekoliko stotina navijača, ali su sada mnogi ostali doma zbog finala Championshipa između Cardiffa i Blackpoola – kazao je Evans. John Toshack ne traži alibi iako je u Hrvatsku doveo B-momčad.

– Ovo nije prava reprezentacija Walesa, ali igrači koji su pozvani imaju talenta i svojim igrama zaslužili su dres reprezentacije. Ovo nam je važna utakmica uoči kvalifikacijskih ogleda, a Hrvatska će pokazati koliko ovi igrači mogu – kazao je velški izbornik.

Komplimenti nisu zaobišli suparnika.

– Igrači koji su pozvani znaju da je Hrvatska moćna reprezentacija, među 10 najboljih na svijetu. Bilić u sastavu ima puno velikih igrača – dodao je. (gđ/VLM, bb)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije