Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIJEPA GESTA

Velimir Zajec posjetio legendu Dinama i uručio člansku iskaznicu

Zajec
Facebook
26.03.2024.
u 16:00

"Rudač sve prati, živci mu rade tijekom svake tekme koje redovito gleda, i uvjeren je da bu u subotu istrčala prava ratnička momčad Dinama i za Uskrs donijela tri boda."

Predsjednik Dinama Velimir Zajec posjetio je legendu kluba Rudolfa Belina te objavio zajedničku fotografiju na Facebooku.

"Nije tajna da mi je Rudi uvijek bio idol i da sam ga najviše volio kad sam tek kucao na vrata prve momčadi sredinom 70-ih. Danas sam nakratko posjetio kao predsjednik kluba i ugodno popričao s njime brojnim temama.

VEZANI ČLANCI:

Rudač sve prati, živci mu rade tijekom svake tekme koje redovito gleda, i uvjeren je da bu u subotu istrčala prava ratnička momčad Dinama i za Uskrs donijela tri boda.

Na kraju sam mu simbolično poklonio i člansku iskaznicu za 2024. godinu. Pozivam sve Dinamovce da se učlane u Dinamo i tako pomognu u građenju novog Dinama", napisao je Zajec.

 
Ključne riječi

Komentara 2

Avatar rubinet
rubinet
17:33 26.03.2024.

Gospon Belin, dinamova legenda!

ED
europski dinamo
18:54 26.03.2024.

Pazi ti Zajeca...zakaj ti nisi član kad si takav dinamovac???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije