Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velimir perasović:

Oko šuta ne smijemo puno filozofirati

Velimir Perasović
Pixsell
13.09.2015.
u 07:30

'Iskusniji smo, morali bismo znati bolje stajati na terenu, a i trebali bismo imati bolju unutarnju igru.'

Kad se već toliko priča o prijetećem atletizmu Čeha, njihovoj skočnosti i brzini, zapitali smo našeg izbornika Perasovića za naše prednosti:

– Iskusniji smo, morali bismo znati bolje stajati na terenu, a i trebali bismo imati bolju unutarnju igru. U skoku nas nije dosad nitko dobio, a i ne primamo puno lakih koševa. U napadu pak imamo dosta rezervi u igri i oko šuta ne bismo smjeli puno filozofirati. Svatko tko je nakon akcije sam na šutu, treba ga izvesti.

>> Perasović: Puno hrvatskih igrača je bez napadačkog samopouzdanja

Komentara 1

Avatar white socks
white socks
10:22 13.09.2015.

Jednu jedinu stvar (glupost) zamjeram Perasu, odbacio je dva igrača u naponu snage i forme, Zubčića i Šakića, od kojih bi svaki itekako dobro došao, a poveo Tomasa za kojeg se znalo da je mala šansa da zaigra. Naprijed Hrvatska!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije