Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEKALI 16 DVOBOJA

Veliko iznenađenje u Škotskoj: Totalni autsajder svladao Barišićeve i Čolakove Rangerse

Scottish Premiership - Rangers v St Johnstone
Ed Sykes/REUTERS
06.11.2022.
u 18:29

Celtic vodi na ljestvici s 36 bodova, Rangers na drugom mjestu ima sedam bodova manje, dok je na trećem mjestu Aberdeen s 22 boda

Nogometaši St Johnstonea priredili su iznenađenje u susretu 14. kola škotskog prvenstva pobijedivši Rangers sa 2-1.

Bila je to prva pobjeda St Johnstonea protiv Rangersa u posljednjih 16 utakmica.

James Brown je doveo domaćine u vodstvo u 41. minuti, da bi Nicky Clark u 62. povisio na 2-0. Gosti su u 74. minuti smanjili na 2-1 golom Jamesa Taverniera, a samo dvije minute kasnije mogli su izjednačiti, no John Lundstram je pogodio okvir gola. Borna Barišić i Antonio Čolak su odigrali cijeli susret za Rangers.

Celtic vodi na ljestvici s 36 bodova, Rangers na drugom mjestu ima sedam bodova manje, dok je na trećem mjestu Aberdeen s 22 boda. St Johnstone je peti s 19 bodova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije