Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽEN U ITALIJI

Veliki talent Hajduka na meti Juventusa

Hajduk - Inter Zaprešić
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
22.12.2018.
u 12:10

Vušković igra u drugoj momčadi bijelih, a Guardian ga je nedavno uvrstio među 60 najboljih mladih igrača svijeta rođenih 2001. godine

Mladi Hajdukov branič Mario Vušković (17) na meti je Juventusa, Fiorentine i Spala, tvrdi Alfredo Pedulla, talijanski novinar specijaliziran za transfere.

"Napredovao je do te mjere da je privukao pozornost Fiorentine i Juventusa koji ga pozorno prate. Kvalitetama hrvatskog talenta očaran je i SPAL", napominje Pedulla, a treba reći da su talijanski mediji i ranije pisali o tome da bi Vušković mogao u Serie A ili Englesku.

Vušković igra u drugoj momčadi bijelih, a Guardian ga je nedavno uvrstio među 60 najboljih mladih igrača svijeta rođenih 2001. godine.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Mi sami
Mi sami
12:38 22.12.2018.

Humoristicka rublika: ajdukovi talenti

PA
PainKiller
20:07 22.12.2018.

Ako je zbilja talent trebao bi prvo u Dinamo da stasa kao igrač, a onda u neki veliki klub iz lige 5-ice.

AR
Artukovic
12:08 23.12.2018.

Toliko je dobar da igra u drugoj postavi 6. kluba u 1.HNL.Stvarno je dobar....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije