Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Piše La Repubblica

Veliki obrat u slučaju Zvonimira Bobana, do suđenja vjerojatno neće ni doći!

Zvonimir Boban
Foto: IPA/Pixsell
1/3
22.09.2020.
u 12:43

Milan nije izgubio utakmicu još od 8. ožujka, pa sada sve govori da su u upravi kluba promijenili mišljenje

Ako je točno ono što tvrdi talijanski list La Repubblica, u tijeku je postupak mirenja između Zvonimira Bobana i izvršnoga direktora AC Milana Ivana Gazidisa, predstavnika investicijskog fonda Elliott Management, u čijem je klub vlasništvu.

Podsjetimo, Bobanu je ugovor raskinut u ožujku nakon što je u razgovoru za list La Gazzettu dello Sport javno kritizirao namjeru uprave da se iza njegovih leđa na mjesto trenera postavi Ralf Ragnick, a priča je trebala dobiti i sudski epilog u listopadu ove godine jer je Boban sporio opravdanost prekida radnog odnosa. 

Ipak, Milan je u međuvremenu procvjetao, te se pokazalo da je Boban bio u pravu kada je ljetos kazao da je momčadi samo trebalo dati vremena da počne ostvarivati dobre rezultate:

 – Sada se vidi da su naše odluke bile ispravne i nadam da ljudi u klubu mogu nastaviti posao. Navijač sam Milana i sanjam o tome da se klub vrati u svoje prirodno okruženje, među pobjednike. Postavljeni su zdravi temelji i sada treba investirati u igračka pojačanja – rekao je Boban u kolovozu i naglasio:

– U siječnju su stigli Zlatan Ibrahimović i Simon Kjaer, eksplodirao je Ante Rebić, momčad je dobila samopouzdanje, a to je dovelo do toga da su gotovo svi igrači počeli igrati bolje – istaknuo je za Gazzettu dello Sport.

I doista, Milan uz trenera Stefana Piolija nije izgubio utakmicu još od 8. ožujka, pa sada sve govori da su u upravi kluba promijenili mišljenje te da su se vratili viziji Zvonimira Bobana i Paola Maldinija.

Hoće li Bobanu biti ponuđeno njegovo staro radno mjesto i hoće li ga prihvatiti uz jamstvo da će moći nastaviti raditi slobodnih ruku i bez zabijanja noža u leđa, doznat ćemo uskoro.

Ključne riječi

Komentara 8

RO
rokoxy1
13:30 22.09.2020.

Bobane Bravo !!!!

DU
Deleted user
13:11 22.09.2020.

Pa Rebića je izvukao na posudbu kao zeca iz šešira i evo Rebiću su dali ugovor do 2025.Genijalno.

SA
samoborka
13:06 22.09.2020.

Bravo Zvone!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije