Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE BILO GOLOVA

Veliki derbi Atletica i Barcelone završio bez pobjednika

Atletico Madrid (1)
Foto: Reuters/Pixsell
11.01.2014.
u 22:08

Ovim remijem su obje momčadi ostale na 50 bodova, dok Real Madrid ima 44 i utakmicu manje.

Atletico Madrid i Barcelona na Vicente Calderonu odigrali su 0:0 u velikom derbiju 19. kola španjolskog prvenstva. Nije to bio susret s previše lijepih poteza, no na kraju podjelom bodova zadovoljniji mogu biti gosti iz Katalonije.

Najbolju priliku imao je raspoloženi Arda Turan u drugom dijelu, ali je njegov udarac obranio Victor Valdes, a precizan nije bio ni Diego Costa. Za Barcelonu su u nastavku ušli Lionel Messi i Neymar nakon čega su Katalonci živnuli, ali to nije bilo dovoljno za pobjedu.

Barcelona i Atletico tako sada imaju po 50 bodova, a njihov remi najviše odgovara Real Madridu koji za vodećim dvojcem zaostaje pet bodova i utakmicu manje koju će u nedjelju odraditi kod Espanyola.

Rakitić igrao u remiju Seville

Sevilla je odigrala 1:1 na gostovanju kod Elchea. Domaćini su poveli u 82. minuti pogotkom Herrera, a bod Sevilli donio je Carriço minutu prije kraja. Ivan Rakitić odigrao je čitavu utakmicu.

U ranije odigranim utakmicama Celta je s 2:1 iznenadila Valenciju, dok je Athletic Bilbao sa 6:1 pregazio Almeriju.

>> Chelsea pobjedom preuzeo vrh, Tottenham i Everton slavili

Komentara 2

Avatar Prosenjak
Prosenjak
22:55 11.01.2014.

Uvijek kad od utakmice očekuješ puno ne dobiješ ništa. Prvo poluvrijeme prazno, u drugom je imao Messi jedan udarac glavom ali to nije bilo ništa opasno, i imao je Arda Turan jednu šansu nakon fliper-odbijanja lopte, pala mu lopta na udarac sam nekih desetak metara od gola po sredini ali nije dobro uhvatio loptu i to je to. Odavno nisam gledao dosadniju utakmicu.

Avatar Kristijan Krkač
Kristijan Krkač
09:39 12.01.2014.

Igrale su se izvrsne obrane. Ovo je trebal gledat Kovač. Kad bi hrvatska repka mogla igrat ovak varijabilno u obrani ne bi nam kraja bilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije